od 8. do 18. lipnja

Nogometni turnir Tenja uz Osječko!

Slavko Midzor/PIXSELL

Prošlo je 4 godine od posljednjeg malonogometnog turnira kojeg organizira NK Slavonac Tenja

Najpopularniji ljetni turnir Slavonije i Baranje se vratio!

Prošlo je 4 godine od posljednjeg malonogometnog turnira kojeg organizira NK Slavonac Tenja. Mjesto održavanja je i dalje Mjesno igralište u Tenji, a turnir će trajati od 8.6. do 18.6. za kada je planirana finalna večer.

Iako je u nešto kraćem obliku nego prethodni turniri, i dalje nas očekuje pregršt zanimljivih utakmica u kategorijama seniora i veterana iznad 35 godina po sustavu 5+1, a u borbu za medalje uključeni će biti i pioniri (2008./2009). Kotizacija za seniore je 700 kn, za veterane 600 kn, dok je za pionire 200 kn. 

Pripremljen je bogat nagradni fond te će pobjednik seniorske kategorije osvojiti 10 000 kn, dok će pobjednike u veteranima čekati nagrada od 5 000 kn.

Osim toga, organizatori su osigurali jednako kvalitetan i bogat zabavni i glazbeni sadržaj. Tijekom 10 dana održat će se i nekoliko koncerata i natjecanje u kuhanju čobanca. Također su osigurane dnevne tombole za gledatelje, a glavna nagrada je električni romobil.

Prijave traju do 6. lipnja, a za više informacija možete se javiti na facebook stranicu ili na broj telefona 098 244 394 (Tihomir). Samo izvlačenje obavit će se u utorak 07.06. u prostorijama UHDDR-a Tenja.
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari