3. i 4. lipnja

Vatra, Kojoti, Mašinko i drugi stižu u Slavonski Brod

Ožujsko pivo i Zagrebačka pivovara ove godine slave 130. rođendan, a tim povodom slavi se u cijeloj Hrvatskoj

Korzo Slavonskog Broda domaćin je Žujine rođendanske turneje tijekom koje će građani moći uživati u zabavnom programu komičara iz kolektiva Lajnap te izvrsnim koncertima koje su pripremili Vatra, Kojoti, Mašinko i Žuja Rock band.

“Ove godine ponosno slavimo 130 . rođendan omiljenog Ožujskog piva i Zagrebačke pivovare. Tim povodom smo predstavili Ožujsko Legendarno pivo, a posebno se veselimo Žujinoj rođendanskoj turneji. Vrhunski bendovi, zabavni program i hladna Žuja jamče dobar provod. Pozovite prijatelje i zabavite se s nama u Slavonskom Brodu! Jer kada Žuja slavi, s njom i nazdravi!”, rekla je Mateja Kovačević, brend menadžerica za lokalne brendove.

Ivan Dečak iz grupe Vatra najavio je odličan nastup za građane. “Jedva smo dočekali da se vratimo koncertima i ‘starom normalnom’ stoga se posebno veselimo koncertima kojima ćemo obilježiti Žujin rođendan. Hvala Žuji što nas je pozvala, a sve ljude dobre volje, željne dobrih svirki pozivamo da nam se pridruže” rekao je i otkrio kako će u subotu na Korzu zasvirati i neke od svojih najvećih hitova među kojima su “Tango”, “Tremolo”, “Ima li budnih”, “Bilo je dobro dok je trajalo”, “Vidi kako se smiješ” i mnogi drugi.

I omiljeni punkeri nove generacije Mašinko već imaju brojne obožavatelje te najavljuju veliko slavlje u Slavonskom Brodu. “Veselimo se nastupu na Žujinoj turneji povodom 130. rođendana i vjerujemo da će se pamtiti po dobroj zabavi”, poručuje ekipa iz benda Mašinko.

Žujina rođendanska turneja će do kraja ljeta proći kroz još sedam hrvatskih gradova, a pred publiku će među ostalima stati i  Psihomodo Pop, Neno Belan & Fiumens, TBF, Pips,Chips & Videoclips i Silente.

Koncert u Slavonskom Brodu održat će se na Korzu, 3. i 4. lipnja. Turneja će stići i u Osijek 19. i 20. kolovoza.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari