12. svibnja

Hit komedija “Udaj se muški” dolazi u kino Urania

Kino Urania

Predstava "Udaj se muški” prati tri prijatelja

Hit komedija “Udaj se muški” dolazi u kino Urania u četvrtak 12.5.2022. u 19 sati.

Igraju: Snežana Savić, Ratko Tankosić-Sarma, Miloš Đorđević, Stefan Uroš Tešić, Predrag Kotur i Aleksandar Jovanović

Predstava “Udaj se muški” prati tri prijatelja. Dobrica, mlak i bez ambicija, doveden je pred svršen čin, njegova djevojka Sandra, žena čvrstog i nemogućeg karaktera želi se vjenčati i preseliti se iz stana svoje majke u Dubai, gdje je dobila posao.

Iz Emirata izdaju zadatke za organizaciju vjenčanja telefonom jer imaju samo10 dana do  kada će se vratiti u Beograd i vjenčati se. Problem nastaje kada Dobrica sazna da je Lepi, njegov prijatelj kojem je posudio novac iz vjenčanog fonda, taj  novac uložio u posao  s lješnjacima koji nisu rodili i posao je propao .

Pod budnim okom Tašte, Dobrica, Lepi i Vektor – prijatelji racionalni i odmjereni, upuštaju se u avanturu organiziranja vjenčanja bez novca, uz nemoguće zahtjeve koji dolaze samo od buduće mladenke. Idejama i maštom osnovali su agenciju za organizaciju vjenčanja, raspisuju natječaj i postavljaju oglase, ali odaziv nije velik. Jedan se čovjek  ipak javlja, prihvaća da bude volonter u izmišljenoj agenciji ali on ima i tajnu.

Ova komedijska priča, bez psovki i vulgarnosti, politike i estrade, prepuna je spletki i sitnih laži, začinjena originalnom glazbom, smiješna ali i gorka priča o našem  mentalitetu.

Cijena ulaznice – 80,00 kn

ULAZNICE JE POTREBNO UNAPRIJED REZERVIRATI:
 031 205 501 – Uprava (pon-pet od 9:00-17:00 sati)
 031 205 507 – Blagajna kina (svaki dan od 17:30:-21:30 sati)
 info@kinematografi-osijek.hr
 ulaznice@kinematografi-osijek.hr
 inbox poruka u Kino Urania & Kinematografi Osijek 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari