od 5. do 26. svibnja

IAESTE: Mjesec edukacije studenata

MES će se održavati svakog utorka u 19h tijekom svibnja u Campus Caffeeu

Studentska udruga IAESTE Osijek i ove godine organizira Mjesec edukacije studenata (MES) s ciljem motivacije i dodatne edukacije studenata, ali i ostalih skupina.

MES će se održavati svakog utorka u 19h tijekom svibnja u Campus Caffeeu.

Prva tema koja nas očekuje ovaj utorak je “Jesam li spreman za tržište rada?” koju će održati uspješni mladi poduzetnik Ivica Džambo, osnivač Džambo Filma, a govoriti će o svom studentskom životu, očekivanjima nakon fakulteta, samom diplomiranju i te u konačnici svemu što je bilo istinito nakon diplomiranja, tj kako je na kraju ipak otišao drugim putem.

Drugo predavanje (10.5.) biti će “Toksični odnosi” koje će predavati izv. prof. dr. sc. Ana Kurtović te će nam otkriti kako prepoznati toksične odnose, staviti fokus na svoju dobrobit i zaštiti se od takvih odnosa.

Zatim nas 17.5. čeka tema “Što znamo o reproduktivnom zdravlju?” koju će predavati dr. med. Ivana Piškur  i dr. sc. Iva Milić Vranješ koje će nam približiti jednu od najvažnijih tema za adolescente, te nas educirati o svim načinima zaštite spolnog zdravlja, te reagiranja u slučaju infekcija.

MES ćemo zaključiti 24.5. s temom “Kako kvalitetno komunicirati s kolegama i poslovnim partnerima?” koju će predavati mag. cult. Tomislav Levak, koji će nas upoznati s važnosti verbalne i neverbalne komunikacije u poslovnom okruženju, te tajnu uspješnog komuniciranja.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari