29. travnja do 1. svibnja

Prvi put u Osijeku: Gaming turnir s čak 76 igrača

Nešto detalja čuvaju za sam događaj u Sporthouse Osijek, a moći ćete ga pratiti i uživo na brojnim platformama

Drugi po redu Reroot Gaming All Star Weekend je pred nama. Najveći live gaming event u Hrvatskoj u protekle dvije godine se održava u Osijeku od 29.04. do 01.05.2022. Za organizaciju eventa se pobrinula ekipa Reroot gaminga. 

Osijek će ovog puta ugostiti 66 igrača video igre Call of Duty: Warzone te 10 igrača Counter-Strike: Global Offensive, koji će uživati u natjecanju i dobroj zabavi. Igrači dolaze iz Hrvatske, Njemačke, Austrije, Bosne i Hercegovine te Srbije. S obzirom na interes i brojnost igrača, event će se održati u sportskoj dvorani, koja će za potrebe ALL STAR WEEKENDA biti pretvorena u pravu gejmersku arenu. 

Prvi dan turnira će proteći u nešto opuštenijem tonu međusobnog upoznavanja i drugih pripremnih radnji za subotu, kada je vrhunac eventa. Subota je rezervirana za samo natjecanje, dok treći dan donosi zatvaranje eventa uz zajedničko druženje. Cijeli događaj će se održati u dvorani Sporthouse, a za sve igrače osiguran je smještaj u Hotelu Osijek. 

Osim natjecanja u različitim modovima Warzonea, igrači će imati i prostor gdje će u opuštenijem modu moći provesti slobodno vrijeme i međusobno se družiti. Uz natjecatelje u goste nam dolaze i vodeći hrvatski gaming influenceri. 

Nešto detalja čuvaju za sam događaj, koji ćete moći pratiti uživo. Do tada pratite Reroot gaming na streaming platformi Trovo i svim društvenim mrežama. 

Reroot gaming info

Reroot Gaming je esport organizacija koja je nastala 2020. godine iz ljubavi prema gamingu. Do sada su organizirali više od 30 evenata (online i offline) s 3000+ igrača i 150.000,00+ kn nagradnog fonda. Glavni fokus Reroot gaminga su natjecateljski eventi u obliku turnira i liga. Volw i pratw (gotovo) sve igre, a do sad su organizirali evente na kojima su se igrali Call of Duty, Warzone, Fifa, League of Legends, Hearthstone, Fortnite, CS:GO i mnoge druge.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari