13. svibnja

Punk-rock veselica u Epicu uz Šank

SiB.hr

Pripremite se na glasan i buntovan zvuk kakav grad dugo nije doživio


Punk’s commin to town! Pripremite petak trinaesti za mood u kojem vlada samo sreća i dobre, žestoke vibracije. Kreativna agencija Adverta i OS predstavljaju veliku punk – rock veselicu koja će održati u clubu Epic, 13.05. ove godine.

Prenositelji dobrog zvuka i kreatori još bolje zabave bit će zagrebačke legende Šank?! uz podršku domaćih dečki Intiger i South Central. Pripremite se na glasan i buntovan zvuk kakav grad dugo nije doživio, pripremite se za par sati vrhunskog đipanja i uživanja u energiji koju navedeni bendovi nose sa sobom.

Kada su se pred jako vruće ljeto 2010. četvorica Šankera našli u prostoriji za probe, shvativši da nitko nije ”skinuo” dogovorene obrade novog vala, počeli su raditi na prvim autorskim pjesmama “Za kvart”i “Grad je naš” nitko nije mogao ni zamisliti da će sljedećih 12 godina još uvijek biti u istom sastavu jači nego ikad prije i da će imati 5 albuma i live dvd. Poželimo im sretan rođendan i još dugo, dugo godina iskrene i autentične distorzije koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Ulaznice

Čast da sudjelujete na takvom događaju neće imati svatko, stoga požurite po svoj primjerak ulaznice. Cijena u pretprodaji iznosi 50 kuna, a na dan koncerta 65. Pretprodaja će biti u Barcelona pubu i Amsterdam pubu i broj karata je ograničen (ne zakonski ili mjerama, nego željom da se svi dobro provedu, a ne da budu sardine).

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari