od 17. do 19. lipnja

“Baranja rural trail – BRUT”: Biciklistička utrka koja se vozi po prekrasnim poljima Baranje

Davor Puklavec/PIXSELL

Prijave na utrku traju sve do 13. lipnja ili do ispunjenja kapaciteta

BRUT organizira udruga Baranja i turizam iz Belog Manastira, a ove će godine utrka biti održana po drugi put od 17. do 19. lipnja 2022. godine.



BRUT je biciklistička utrka koja se vozi po neasfaltiranim cestama, surducima, šumama i poljima Baranje u dužini od 25 ili 50 kilometara, a prošle je godine okupila preko 100 sudionika u 6 kategorija.

Uz utrku, ovogodišnji program obuhvatit će i konferenciju “Baranja i turizam” na temu “Interdisciplinarni pristup stvaranju cikloturističkog doživljaja u ruralnim područjima” kao i interpretativni turistički program “Mistični bus” te zabavni program uz koncert Psihomodo popa.  

Cjelokupan program predstavit će se na konferenciji za medije koja će se održati u četvrtak, 28. travnja 2022. godine u 11 sati na Vidikovcu kod Belog Manastira, u srcu beljskih vinograda. U slučaju lošeg vremena konferencija će biti održana u Hotelu Patria u Belom Manastiru u isto vrijeme, o čemu ćemo vas svakako naknadno obavijestiti.

Prijave na utrku traju sve do 13. lipnja ili do ispunjenja kapaciteta (s obzirom da je broj sudionika ograničen).

Više o ovogodišnjoj utrci: https://www.baranjaruraltrail.com/

Utrka za cilj ima promociju ruralnih ljepota Baranje, njenih turističkih atrakcija, malih OPG-ova i slasnih autohtonih proizvoda. 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari