Među osječkim studentima, a-la-cart restoran Gaudeamus slovi kao najbolje u ponudi studentskih jela. Mnogi od njih stoga su ostali zatečeni informacijom kako on neće raditi tijekom vikenda.
Zbog bogatijeg menia i kvalitetnije usluge studentima nije
smetalo ni nešto duže čekanje na hranu jer su vikendom često
poželjeli osjetiti i dašak doma s obzirom da nisu otišli svojim
kućama.
PROČITAJTE: STUC u svoju ponudu uvodi palačinke!
“Mi uvijek moramo pronaći nove načine da budemo rentabilni i
da imamo nekakvu normalnu ekonomsku računicu. Rad ljudi nedjeljom
skuplje se plaća i nema potrebe da se na dva mjesta nedjeljom
drže objekti otvoreni. Studenti neće biti zakinuti za izbor hrane
na meniju, niti će duže čekati. Zbog toga smo i produžili radno
vrijeme restorana Istarska 5 na cijeli dan subotom i nedjeljom,
dodali još jednu blagajnu i djelatnika, kao i izbor jela kao što
je u Gaudeamusu, koji se sada vikednom može konzumirati na
liniji. Razlika je jedino u načinu posluživanja – ovdje se
studenti sami služe, a u restoranu Gaudeamus ih poslužuju
konobari. Linija je protočna i ne čeka se više od deset minuta ni
u najvećim gužvama” – obašnjava Melita Dumančić,
rukovoditeljica PJ Prehrana studenata STUC-a za Glas Slavonije.
Novost je i kako će linija raditi vikendom od 11.30 do 19 sati, a
ne kako je to bilo do sad, dvokratno za vrijeme ručka i večere.
SiB.hr