Saznajte kako nastaju kobasica i čvarci od ribe

Pomalo neobične slavonske delikatese pronašli smo u Petrijevcima. Ovoga puta nismo navalili na svinjsko meso poput kulena, već na ribu i to kakvu. Obitelj Gudlin lansirala je na tržište gastronomski hit. Kobasice, čvarci i kotleti u njihovoj kuhinji imaju potpuno drukčiji okus.

Za proizvodnju 1kg riblje kobasice potrebno je čak 15kg ribe i to četiri vrste u različitim količinama što joj daje specifičan okus. Cijena kilograma iznosi 50 eura.

Opširnije u prilogu RTL televizije:

https://vijesti.rtl.hr/video/zabava/98463/novi-gastronomski-hit-iz-slavonije-kobasice-i-cvarci-od-ribe/?autoplay=true&src=sib_hr

SiB.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari