Dessert Online – stranica za prste polizati

Lutajući bespućima interneta naletjeli smo na stranicu od koje su nam krenule sline. Radi se o stranici sa receptima za deserte, Dessert Online.

Lutajući bespućima interneta naletjeli smo na stranicu od koje su nam krenule sline. Radi se o stranici sa receptima za deserte, Dessert Online. Ova dvojezična stranica je započela sa radom sredinom veljače 2012. godine i već dosad broji preko 7000 posjetitelja, kao i ukupno preko 50 recepata za razne deserte, kako na hrvatskom, tako i na engleskom jeziku.

“Ovu sam stranicu napravila kako bih podijelila recepte koje sam smišljala i dorađivala godinama koliko uživam u izradi raznih slastica. U prosjeku izrađujem po jedan novi recept svaka dva do tri dana. U planu je dodavanje i novih recepata koje sam smislila a koji samo čekaju realizaciju. Ono što bih voljela izdvojiti je Recept dana koji objavljujemo svaki dan na Facebooku i Twitteru , ističe Mirjana, vlasnica stranice.

Naravno, kakva bi to bila stranica a da nije interaktivna? U kategoriji Vaši recepti se nalaze recepti koje su poslali čitatelji preko kontakt forme. Jedini uvjeti za objavljivanje recepta su da već nije objavljen i da se uz recept priloži barem dvije fotografije.

“Nadamo se okupiti što veći broj ljudi, kako iz Hrvatske, tako i stranih zemalja koji će nam pomoći u kreiranju nove zajednice ljubitelja slastica kako bismo jednog dana objedinili recepte za slastice iz cijelog svijeta”, kaže Mirjana.

Na kraju vas sve pozivamo da posjetite stranicu i isprobate neke od recepata koji stvarno izgledaju ukusno. Dobar tek!

Tekst: SiB.hr

  

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari