PREDSTAVLJAMO: Pizzeria Oliva + pizza fina nagradna igra

 

Pitate se o kojoj hrani govorimo? Naravno, o neponovljivoj ponudi Pizzerije Oliva.

Od samoga pogleda na tu hranu i od mirisa koji se šire prostorijom ogladnite makar bili siti, a tek kada kušate… Poželite da toga dana prije niste pojeli ništa!
Pitate se o kojoj hrani govorimo? Naravno, o neponovljivoj ponudi Pizzerije Oliva.

Pizzeria Oliva nalazi se u jednom od najljepših dijelova Osijeka – Tvrđi. U toploj atmosferi koja doprinosi dobrome osjećaju možete pronaći razne pizze, tjestenine i jela s roštilja. Ako ste više fan ugođaja vlastitoga doma, sve navedeno možete naručiti dostavom na kućnu adresu. Kako biste zadovoljiti svoje nepce što brže, na raspolaganju su vam najbrži i najbolji dostavljači u gradu.

U ponudi možete pronaći 20-ako vrsta pizza, a preporučamo da uz vašu pizzu naručite i dodatno punjeni rub sa sirom. Osim pizza pronaći ćete i sendviče, jela sa roštilja (mješano meso za samo 50 kuna!), rižota, razna panirana jela i brojne druge delicije.

Pizzeria Oliva izlazi vam u susret i ako nemate gotovine, a gladni ste, jer željeni obrok možete platiti i karticom na vlastitom kućnom pragu! Dostava je za sve vas besplatna, a klopati možete ujutro od 09:00 pa sve do 24:00h.

Za dostavu nazovite 031 20 20 40, 091 921 87 30 ili 098 989 01 10 Kako bi informacije bile provjerene, birana ekipa gurmana SiB.hr isprobala je za vas cijelokupnu ponudu, a sve to možete vidjeti na slikama nakon kojih ćete vjerujemo brzo ogladniti :):)


KLIK na sliku za veći cjenik:


[important title=]
Oliva poklanja 2*2 pizze sretnom čitatelju. Potrebno je ovdje ispod članka upisati koju pizzu bi Vi naručili iz Olive i čekati izvlačenje. Igra traje 1.2.2012. i 2.02.2012. Sretno [/important]

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari