Djed Mraz sletio na osječku zračnu luku

Zračna luka Osijek i ovoga je prosinca organizirala pravi doček Djeda Mraza u osječkoj zračnoj luci. Točno po redu letenja, zrakoplov Djeda Mraza pristao je na stajanku zračne luke gdje je ga je oduševljeno dočekalo više stotina djece i njihovih roditelja. Nakon što je najnestrpljivijima na stajanci podijelo slatkiše, razdragana kolona uputila se ka putničkom terminalu gdje su se na pokretnoj traci za prtljag, nizali mnogi šareni darovi.



Napeto iščekivanje kada će ih Djed Mraz pozvati i podjeliti darove, ugodnijima su učinile pjesme članova HPD Lipa. Fotografiranje u krilu Djeda Mraza, puno smjeha i veselja uz poneki neizbježni plač, potrajalo je do ranog poslijepodneva kada je Djed Mraz odletio svojim zrakoplovom kako bi uveselio neku drugu djecu.

– Zadovoljan sam što smo i ove godine pokazali kako je ova naša tradicionalna manifestacija privukla mnoštvo osječke djece. Drago mi je, također, što su i drugi pošli našim primjerom, pa se slični dočeci Djeda Mraza ili svetog Nikole priređuju u Varaždinu, na Braču ili u Opatiji gdje je Djed Mraz stigao padobranom. Zahvaljujem i kolegama iz Aerokluba Borovo na tehničkoj podršci. Vidimo se u sličnom raspoloženju i sljedećeg prosinca – poručio je Domagoj Marinić, direktor Zračne luke Osijek.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari