Ober Lunch Bar: Užitak u centru grada uz mjesec lignji

U vremena kada je svaka minuta dragocjena i kada se nema previše vremena za sebe i svoje potrebe, nekada je luksuz sjesti i na miru pojesti nešto zdravo, ukusno i svježe pripremljeno.  

U vremena kada je svaka minuta dragocjena i kada se nema previše vremena za sebe i svoje potrebe, nekada je luksuz sjesti i na miru pojesti nešto zdravo, ukusno i svježe pripremljeno.

e63878ebf2fed54f51e1bb0c57daabc7.jpg

Upravo o tome razmišljali su u Ober Lunch Baru. Svaka je vaša minuta važna i spremni su vam vrlo brzo na stol staviti kvalitetu i užitak. Restoran je smješten je u samom središtu grada, u dvorištu Doma obrtnika, u Adamovićevoj 2.


Poznato je kako se najbolji poslovi sklapaju u neformalnim razgovorima, uz ugodan ambijent, ukusno jelo i piće, a upravo to ono je što nudi Ober Lunch Bar. Ugodna atmosfera i užitak za nepce.

Dugogodišnja tradicija u pripravljanju finih slavonskih ali i hrvatskih tradicionalnih jela i delicija jamče ugodne trenutke provedene uz stol.
U Ober Lunch Baru bogata je ponuda – od fiša i čobanca do domaće sarme, bunceka i tripica. No, osim tradicionalnih domaćih jela naših starih, ono što svakako preporučamo ukusna su jela s roštilja, meksički specijaliteti za one koji vole drugačije okuse, lagane salate i za ljubitelje slatkoga drugačije, ukusnije i slasnije deserte no igdje.


Ambijent  restorana prikladan je za 30-tak ljudi pa organiziraju i manje proslave za privatne osobe, ali i poslovne subjekte.
Iz Ober Lunch Bara do sada nitko nije otisao nezadovoljan pa sigurno je nećete ni Vi.

{galerija width=93 height=73}2012/oberlunchbar{/galerija}

[span class=doc]Radno vrijeme
pon.- petak 09,00 -17,00
subota 10,00 – 16,00
NEDJELJOM NE RADI
Narudžbe na telefon 213-282 mob 091 1603092[/span]
[important title=NAGRADNA IGRA (3. krug)]Ober Lunch Bar i SiB.hr vas nagrađuju s 3*1 porcije lignji. Za sudjelovanje u igri potrebno je prvo “lajkat” Ober Lunch Bar na facebooku  te potom ovdje ispod članka napisati SiB.hr me vodi na lignje u Ober Lounch Bar!

DOBITNICI (prvi krug 17.2.):

Karmela Bošnjak Ex Pavlić
Ivana Womenica Ivković
Dubravka Ivanović
Igor Milakovic
Bero Kapoši

DOBITNICI (drugi krug 24.2.):

Gordana Lauš
Dinko Kralik
Maja Ivić

DOBITNICI (treći krug 3.3.):

Tena Tormaš Marković
Milena Simić Prgomelja
Marina Simunić

Dobitnici svoje nagrade mogu konzumirati do 15.3. uz prethodnu rezervaciju na 031/ 213-282

Tijekom ovoga tjedna u Oberu traje tjedan lignji, a lignje na nekoliko načina pojedite po jedinstvenoj cijeni od 33 kune.[/important]

JELOVNIK:



Potražite Ober i na Facebooku



Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari