Taxi Petar Pan vas vodi u virtualnu avanturu – osvojite besplatne vožnje

Putujete? Vlak… autobus… avion… Fiksni termin? KBC… sastanak… spoj… Rezervirajte svoju vožnju na 095 303 3333 unaprijed i stignite na vrijeme.

Taxi Petar Pan osim sigurne vožnje na odredište prvi u Hrvatskoj u suradnji s tvrtkom Webonjee™ nedavno je predstavio virtualnu šetnju svojim vozilima. 

Uporabom najnovijih tehnologija svojim korisnicima omogućavaju jednu potpuno drugačiju i inovativnu metodu prezentacije svoje tvrtke. Od sada svaki budući i sadašnji korisnik usluga Taxi Petar Pana može unaprijed prošetati kroz njihov vozni park. Na primjeru tri vozila koja su snimljena možete prošetati oko njih ali i zaviriti u njihovu unutrašnjost . Na taj način unaprijed znate kakva Vas usluga vozila očekuje, a sada je sve podignuto na još jednu višu razinu.

Taxi Petar Pan u Osijeku djeluje već punih godinu dana te je postao neizostavan član u prijevozu građana grada Osijeka. U poslovnoj filozofiji ove taxi službe na prvom mjestu je putnik, na drugom njihovi vozači, a tek potom razmišljaju o profitu. I upravo su to građani grada Osijeka prepoznali.

[blockquote]Kako bi svim sadašnjim i budućim korisnicima korištenje svojih usluga učinili čim zanimljivijim odlučili su u suradnji sa Webonjama i portalom SiB.hr krenuti u interaktivnu avanturu svojim vozilima. 

Naime, jedno od vozila taxi Petar Pan skriva tajni predmet. Na vama je da predmet pronađete, a kada ga nađete i kliknete na njega saznati ćete sve što je potrebno kako biste osvojili jednu od slijedećih pet nagrada:

1. nagrada 5 gratis vožnji do 5km
2. nagrada 4 gratis vožnje do 5km
3. nagrada 3 gratis vožnje do 5km
4. nagrada 2 gratis vožnje do 5km
5. nagrada 1 gratis vožnja do 5km

U avanturu i potragu krećete klikom OVDJE ili na fotografiju u članku. Također, potrebno je kliknuti LIKE u sklopu ovoga članka. Dobitnike ćemo proglasiti 20. veljače, a do tada taxi Petar Pan možete dobiti na broj telefona 095 303 3333.

Nagrade su osvojili:

1. nagrada BORIS SUBOTIĆ
2. nagrada DAVOR DEBELJUH
3. nagrada NANDINO LONČAR
4. nagrada IVANA MAJSTOROVIĆ
5. nagrada INES BALETIN

Dobitnici će biti obaviješteni mailom o načinu preuzimanja nagrade.

Ukoliko ste na vašem računalu već koristili virtualnu šetnju Petar Panom biti će potrebno očistiti cache memoriju i cookies na vašem računalu kako bi se tajni predmet i pojavio![/blockquote]

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari