Zaradite vozeći vlastiti auto!

Uveli smo novost u naš grad, plaćamo ljude da se voze u svom automobilu. Da upravo tako, plaćamo ljude koji se svakodnevno voze gradom, bilo da idu na posao, po dijete u vrtić, u teretanu, na kavu u omiljeni kafić i sl.

Ne trebaju pri tome mijenjati svoje navike, niti ulagati bilo kakav novac, sve što je potrebno je prijaviti se i čekati naš poziv te odvojiti pola sata u željeno vrijeme kako bismo mogli postaviti reklame na vozila i to na mjesta koja oni žele i samo one reklame koje žele. Reklame se postavljaju od strane stručne osobe i materijala koji ne oštećuje vozilo, niti imaju utjecaj na tehnički pregled i registraciju vozila.

Naknada se unaprijed definira, a isplaćuje se jednom mjesečno. U današnje vrijeme kada su registracija vozila i gorivo poprilično skupi, a svi imaju, možemo slobodno reći, lošu naviku da svuda idu automobilom, na ovaj način mogu si pokriti troškove registracije pa i dobrog dijela godišnje potrošnje goriva, a bez ikakvih dodatnih troškova i ulaganja.

Svi koji imaju želju sudjelovati u našem programu reklamiranja ili samo doznati više informacija to mogu učiniti na www.leopard.hr



Leopard d.o.o. Svete Ane 74a Osijek

PR OBJAVA

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari