PREDSTAVLJAMO: Studio Ivona salon za uljepšavanje i njegu noktiju

Studio Ivona je novo otvoreni salon za uljepšavanje i njegu noktiju u Sunčanoj 8 u Osijeku, u sklopu frizerskog salona Antunović.

Vlasnica Ivona Dušanek, svoju ljubav prema uljepšavanju i oslikavanju noktiju, otkrila je još u srednjoj školi. Završila je srednju Graditeljsko geodetsku školu, potom nakon druge godine Građevinskog fakulteta, prekida faks, jer želja za otvaranjem vlastitog obrta za uljepšavanje bila je jača. Iako, vrlo mlada, čvrsto je odlučila i prepoznala što želi raditi u životu.

“Budući da sam u međuvremenu već uspješno završila nekoliko tečajeva i edukacija uljepšavanja, ugradnje, geliranja noktiju i više vrsta nail art tehnike, spremno sam otvorila svoj salon Studio Ivona i počela s radom u srpnju ove godine,” rekla nam je Ivona.

Iako je salon otvoren tek nedavno, Ivona je zadovoljna. Ima svoje klijentice koje redovito dolaze, ali i dosta novih, s obzirom da je kvalitetan rad po pristupačnim cijenama, najbolja preporuka i reklama. Svjesna je da salona za uljepšavanje, svakim danom ima sve više, ali Ivona se, kako kaže, konkurencije ne boji jer pripadnice ljepšeg spola uvijek će brinuti o svom izgledu. Što znači da će uvijek biti posla za salone koji dobro i kvalitetno rade, nastojeći udovoljiti željama i zahtjevima svojih klijentica.

“Osim toga, u današnje vrijeme, bez hrabrosti i upornosti, nema uspjeha. A nema veće nagrade i zadovoljstva, već kada vam mušterija zadovoljna sa osmjehom i ushićenjem odlazi iz salona,” kaže Ivona i dodajte: “Sretna sam jer znam da sam napravila dobar posao!”

Inače, Studio Ivona nudi vam slijedeće usluge: ugradnju noktiju, produživanje šablonama, geliranje, soak off – trajni lak, manikuru, više vrsta modernog nail arta kao i nakit izrađen folijama i gelom.

U Studiu Ivona poštuju se vaše želje, ali isto tako, Ivona je uvijek spremna dati prijedlog i savjet, kako bi novi noktći bili kvalitetni i estetski savršeni.

Posebnu pogodnost Studio Ivona nudi za studentice: ugradnju noktiju tipsama za 120 kn, a produžavanje šablonama 140 kn. Ova ponuda vrijedi uz predočenje studentske ixice.

Sve informacije u vezi ovog salona možete naći i na fb stranici: Studio Ivona, ili dobiti na broj mobitela: 0958246591.

[important title=Nagradna igra]Kako bi oraspoložila naše čitatelje Ivona je odlučila i pokloniti: 1x ugradnja noktiju tipsama, 1x soak off/ gel lak i 1x manikura sa lakiranjem. U komentar upišite: Želim da mi Studio Ivona ukrasi nokte. Dobitnike ćemo proglasiti 17. listopada.

DOBITNICI:

Matea Ivešić
Dorotea Mihalec
Irena Kovač

Javite se u inbox za dogovor oko realiziranja nagrade https://www.facebook.com/StudioIvona[/important]

 

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari