U Osijeku osnovana nova tvrtka specijalizirana za internet marketing

Imate tvrtku/obrt i niste zadovoljni s trenutnim poslovanjem? Jedan od glavnih razloga ovog problema je slaba prisutnost te tvrtke na Internetu.

Glavna karakteristika modernog doba je lagani pristup svim informacijama. Ako osoba nešto ili nekoga traži, prvo mjesto gdje će pogledati biti će omiljena tražilica. Bilo da želite saznati koji su trenutno najpopularniji filmovi, kojeg majstora odabrati, gdje je najbolja pizza… prvo mjesto gdje ćete pogledati biti će internet. 

E sad, ako ste vi vlasnik određene tvrtke, recimo cvjećarnice u Osijeku, prioritet vam treba biti rangirati svoju web stranicu na sam vrh pretraživanja kako bi vas potencijalni klijenti mogli pronaći i dobiti uvid u vaše proizvode i usluge. Naravno, nije lako doći na prvo(a) mjesta na tražilicama. Taj proces se sastoji od dosta segmenata i treba proći dosta vremena i radnji kako biste se baš vi pojavili na samom vrhu pretraživanja.

Tu uskače nova tvrtka osnovana u Osijeku, Core Marketing.

“Mi smo tvrtka koja se specijalizirala za Lokalni Internet Marketing. Da pojasnim, glavni cilj nam je pomoći malim tvrtkama da pojačaju svoju prisutnost na lokalnoj razini. Ako imate tvrtku u Osijeku koja se bavi prodajom cvijeća, mi ćemo optimizirati vašu web stranicu i odraditi niz dodatnih radnji kako bi se vaša tvrtka pozicionirala visoko na svim relevantnim tražilicama i kako bi potencijalni klijenti mogli vrlo lagano saznati za vas – kupiti vaš proizvod. Internet marketing je dosta kompliciran pojam, ali ga možemo definirati kao skup aktivnosti koje dovode do povećanja prometa na web stranicama i samim time povećanja prihoda” kažu u Core Marketingu.

Njihov tim se sastoji od stručnjaka različitih profila: stručnjaka za Lokalni SEO (optimizaciju za tražilice), stručnjaka za PPC (plaćeno oglašavanje), content writera i stručnjaka za Društvene Mreže. Kada se to sve zbroji, dobije se kompletna usluga pomoću koje je uspjeh zagarantiran.

Ako želite saznati u kakvom je trenutnom stanju vaša web stranica, pošaljite in e-mail sa detaljima i zatražite BESPLATNU analizu svoje web stranice. Za sve dodatne informacije i pitanja možete ih kontaktirati na: info@coremarketing.com.hr Također ih možete pratiti na  Blogu, gdje će pisati o novostima iz industrije i dijeliti savjete vezene za SEO, PPC i slično.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari