PREDSTAVLJAMO: Osječanka izradila ekološke didaktičke igračke

Margareta je novi hrvatski brend koji proizvodi visoko kvalitetne ručno izrađene i ekološki prihvatljive igračke za djecu.



“Margareta je višebojni set drvenih geometrijskih oblika koji se iz didaktičkih puzzli pretvaraju u 3D oblike poput drveća, kuća, planina i sl. Djeca od dvije godine na više uživat će u balansiranju oblika dok će starija djeca razvijati um slažući dijelove u kartonsku kutiju prema uputama. Uz Margareta igračke razvija se logičko razmišljanje, vizualna percepcija, poboljšava se koncentracija, uče se osnovne boje, ali se i odlično zabavlja cijela obitelj,” kaže nam Osječanka Margareta Lekić koja je idejni tvorac i proizvođač ovih igračaka.

Margareta igračke izrađene su od laganog i kvalitetnog lipovog drveta, bojane ekološkim bojama neškodljivim za zdravlje koje su primjerene za zaštitu dječjih igračaka, a dolaze u kartonskim kutijama zajedno s uputama.



Iza igračaka Margareta krije se akademska kiparica Margareta Lekić rođena 1982. godine u Osijeku. Nakon višegodišnjeg umjetničkog i pedagoškog iskustva s različitim uzrastima djece odlučila je spojiti ljubav prema umjetničkom i logičkom što je rezultiralo didaktičkim igračkama za djecu. Budućnost Margareta igračaka vidi u istraživanju i razvijanju novih kreativnih i poticajnih igračaka za djecu.

Margareta igračke mogu se naručiti putem e-mail adrese margaretatoys@gmail.com, a više o njima možete saznati na 

http://margaretatoys.blogspot.com/

https://www.etsy.com/shop/margaretatoys

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari