PREDSTAVLJAMO: Steampod u frizerskom salonu Excelsior

U Osijeku je nedavno otvoren frizerski salon u kojem su osim mušaraca i žena dobrodošli i njihovi psi. Jedna mlada poduzetnica, Svejtlana Prekodravac, nije željela biti nezaposlena pa je odlučila pokrenuti vlastiti posao.

Sada u ponudu uvode novu uslugu koja do sada nije bilo moguće koristiti u osječkim frizerskim salonima.

Po prvi puta, dvije svjetske sile kombiniraju svoju ekspertizu kako bi stvorile revolucionaran alat: Steampod.Steampod je prvi uređaj za ravnanje kose koji pruža neprestani protok pare pod visokim pritiskom. Besprijekorna tehnologija Steampoda i popratni proizvodi za njegu kose garantiraju odlične rezultate.

“Steampod je definitivno alat koji pomiče granice prilikom ravnanja kose, frizura dobiva garanciju za njeno trajanje bez obzira na vlagu i vanjske neprilike. Multidimezionalna učinkovitost u kombinaciji sa Steampod uslugom osigurava dugotrajne zaglađene rezultate. Ovu uslugu preporučamo svim klijenticama koje sanjaju zaglađenu , sjajniju, ali živahnu kosu te dugotrajniju frizuru”, kaže Svjetlana.

Kao što samo ime govori ključni element je para: Steampod je prvi uređaj za zaglađivanje kose na svijetu koji pruža neprestani protok pare pod visokim pritiskom iz posebno ugrađenih parnih generatora. Steampod nudi vrlo upečatljive prednosti korištenja zahvaljujući tehnološkoj inovaciji:

– Sustav demineralizacije vode za paru neusporedive čistoće
– Pet različitih temperatura (od 170 do 210 °C) ovisno o željenom stilu i osjetljivosti kose
– Izrazito tanak pokretni češalj za raspetljavanje kose prije aplikacije.
– Visoko tehnološke anodne, keramičke, prilagodljive metalne ploče za jednakomjeran pritisak i savršeno zaglađivanje od korijena do vrhova.

Radno vrijeme: pon, srijeda, petak 11-18 te utorak, četvrtak 8-15 i subota 8-13 
Kontakt: excelsior.up@gmail.com 

Facebook: Beauty Studio Excelsior   

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari