Najmodernija tehnologija preoblikovanja tijela bez bolnih procedura stigla u osječku Polikliniku Lege Artis

Jučer je u osječkoj Poliklinici za kirurgiju i anesteziologiju Lege Artis predstavljen Zerona hladni laser za neinvazivno preoblikovanje tijela. Riječ je o Zerona niskofrekventnom laseru koji topi masti bez operacija, lijekova, rezova i boli.

Prisutnima su dr.med. Jasenka Kalajdžić-Čandrlić, vlasnica Poliklinike Lege Artis, Bojan Rađenović, regionalni predstavnik Zerone, Ognjena Bagatina, generalni direktor Poliklinike Bagatin iz Zagreba, prezentirali mogućnosti Zerona lasera.

Predstavljena je i nova ambasadorica i zaštitno lice Poliklinike Lege Artis poznata violončelistica Ana Rucner koja je s prisutnima podijelila svoja dosadašnja iskustva sa Zerona laserom u Poliklinici Lege Artis: “Iako redovito vježbam i pazim na ishranu Zerona tretmani su vjetar u leđa za postizanje dobre linije. Kroz samo dva tjedna sam postigla rezultate za koje bi mi trebali mjeseci vježbanja u teretani”

Posebnost ovog uređaja je u tome što je prvi hladni laser na tržištu Hrvatske ali i u svijetu koji ima službeni certifikat od strane Američke agencije za lijekove (FDA) i medicinski je certificiran za oblikovanje tijela bez do sada zabilježenih negativnih nuspojava. O efikasnosti tretmana svjedoče mnogobrojna klinička istraživanja. Ova tehnologija razbijanja masnih naslaga trenutno je broj jedan u SAD-u.

Pacijentima koji se odluče na ovaj tretmana preporučuje se obavljanje minimalo šest tretmana kroz koje je potrebno obaviti kroz dva tjedna. Svaki tretman traje pola sata, a za vrijeme tretmana pacijent ništa ne osjeti. Laserom je moguće tretirati apsolutno sve regije na tijelu koje predstavljaju problem. Po završetku tretmana potrebno je odraditi obaveznu limfnu drenažu koja pospješuje izlučivanje masnih stanica iz organizma prirodnim putem, dakle kroz jetru i bubrege. Rezultati su vidljivi već za dva tjedna, kroz šest tretmana, jer u prosjeku se na tretiranom dijelu tijela izgubi oko 9 centimetara masnih naslaga.

Gospodin Rađenović je izrazio veliko zadovoljstvo što je Poliklinici Lege Artis izabrala trenutno najveći svjetski brend u neinvazivnoj medicini. Naglasio je kako ovaj uređaj osim što uklanja masne naslage ujedno i zateže kožu te ga je preporučio i ljudima koji nemaju problema s debljinom.

Gospodin Bagatin je rekao kako njegova poliklinika posjeduje Zeronu od siječnja ove godine te da im je to postao najviše tražen tretman. Nije skrivao zadovoljstvo ni time što je Zerona stigla i u Osijek kao prvi grad u Hrvatskoj nakon Zagreba.

Ana Rucner je u konačnici rekla kako ZERONA tretman pomaže njoj i ljudima, poput nje, koji nemaju problema s većim količinama nakupljenih masnih naslaga, ali se zbog radnih obaveza nezdravo hrane. Preporučila ge je svim ženama za uklanjanje celulita.

Cijena jednog tretman Zerona laserom košta 2.000 kn, dok komplet od 6 tretmana košta 9.900 kn.

Više informacija o ZERONU možete pronaći na web stranici Poliklinike Lege Artis www.lege-artis.hr.

Foto: G.Roguljić (SiB.hr)

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari