Vodimo vas na klopu u Domin – prvi pravi steak & wine house u Osijeku

Osječka gastronomska scena od nedavno je bogatija za svoj prvi i zasad jedini pravi steak & wine restoran. Restoran Domin smjestio se u Aninoj ulici u debeloj hladovini platana, a mi smo ih posjetili i isprbali jela ih njihove ponude.

Svježe namirnice koje dopremaju slavonski dobavljači mesa i
povrća, začinjeni su kvalitetnim vinima iz bogate vinske karte u
ovom obiteljskom restoranu.

Od samih steakova u ponudi su tako T – bone steak, Rib
eye steak, Ramstek i Steak fondue
. Steak fondue
kulinarska je inovacija Josipa Domina, kuhara u restoranu; riječ
je o Rib eye steaku na žaru serviranim zajedno sa tradicionalnim
švicarskim jelom fondue koje svoje korijene vuče iz osamnaestoga
stoljeća, iz kantona Neuchatel. Treba istaknuti kako
svaki gost bira veličinu svog steaka, kao i
razinu pečenosti, a sami domaćini preporučuju srednje pečeni
steak jer se tako postiže punoća okusa mesa koje nekoliko dana
odležava u posebno pripremljenom pacu.

U samom restoranu vodili su se činjenicom kako sličnog restorana
nema u Slavoniji i Baranji, ali i dobro poznatom ljubavi
Slavonaca i njihovih gostiju prema mesnim specijalitetima.

Uostalom, najbolje će biti da ih čim prije posjetite i
isprobate i uživate!

Radno vrijeme:

UTO – NED:11:00-23:00
PON: ZATVORENO

Upiti i rezervacije:

Domin Osijek
Svete Ane 84

darko@domin.hr
098 506 290
Facebook
Web

{edocs}https://sib.hr/images/stories/dokumenti/2017/jelovnik-za-restoran-2017-domin.pdf,495,400,link{/edocs}

[important title=]NAGRADNA IGRA

Steak & Wine hosue Domin vas časti večerom za dvije
osobe. U komentar upišite: Želim u Domin – prvi pravi
steak & wine house u Osijeku!

DOBITNICA:
Marija Frank[/important]

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari