GISKO: ‘Grafit nije švrljotina na zidu’ i predstavljanje romana za djecu i mlade

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek i Original Skillz Crew Croatia organiziraju besplatno predavanje pod nazivom “Grafit nije švrljotina na zidu”. Predavanje će se održati u ponedjeljak, 22. listopada 2012. godine s početkom u 18:00 sati u prostoru Kluba za mlade Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek. Događaj se odvija u sklopu Mjeseca hrvatske knjige 2012.

Na predavanju će se govoriti o grafitima, urbanoj umjetnosti koja je sve popularnija i cjenjenija u svijetu, pa tako i kod nas. Predavanje će održati Armando El- Hag Hassan, član Original Skillz Crew Croatia. Nakon predavanja bit će moguće postavljati pitanja vezana uz navedenu subkulturu, hip hop, breakdance.

Original Skillz Crew je B-Boy i B-Girl ekipa sa članovima iz cijelog svijeta, osnovao ju je B-Boy Jojo koji je suosnivač svjetski poznatog Rock Steady Crewa iz Bronxa u New Yorku. Njihov cilj je promicanje Original Skillz ideologije, temelja B-Boyinga (Break Dancea) i nastavak onoga što su započeli osnivači ovoga originalnog Hip-Hop plesa!
[blockquote]Rezervirajte svoje mjesto na predavanjima na: klub@gskos.hr ili na broj: 031/211-472

Dodatne informacije možete dobiti na broj telefona:
Klub za mlade 031/211-472
Armando El- Hag Hassan, 098/965 2435

Osoba za kontakt:
Marin Seleš, mag. informatologije[/blockquote]

Odjel za rad s djecom i mladima Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek također organizira i susret s Tihomirom Horvatom i predstavljanje romana za djecu i mlade “Pustolovine puha Ocija i djevojčice Tonke” dobitnika književne nagrade za djecu i mlade “Anto Gardaš” za 2011. godinu. Susret će se održati u srijedu, 24. listopada 2012. godine s početkom u 13.00 sati u Igraonici Odjela za rad s djecom i mladima Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek.

Susret s književnikom za djecu dio je programa obilježavanja Mjeseca hrvatske knjige 2012. koji će trajati od 15. listopada do 15. studenog 2012. godine.
[blockquote]Mjesec hrvatske knjige najznačajnija je manifestacija na prostoru Republike Hrvatske kojom se promovira knjiga, knjižarstvo i knjižničarstvo. Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek svečano obilježava Mjesec hrvatske knjige 2012. (15. listopada – 15. studenog) nizom različitih programa i sadržaja namijenjenih djeci, mladima i odraslima, korisnicima Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek te ostalim građanima našega grada. Središnja je tema manifestacije posvećena Europskoj godini aktivnog starenja i međugeneracijske solidarnosti.[/blockquote]
Dodatne informacije možete dobiti na broj telefona:
Odjel za rad s djecom i mladima 031/ 211-472

 PR objava

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari