Topla atmosfera

Posjetili smo advent u Waldingeru: Domaća atmosfera, domaća hrana i ugodan ambijent u srcu Osijeka

Leon produkcija

Ova izvanredna kombinacija ukusne hrane, vrhunskog vina i ugodnog ambijenta čini Hotel Waldinger i slastičarnicu Gold nezaobilaznim mjestom za sve one koji žele uživati u blagdanskim čarolijama u srcu Osijeka

Dok šećete užim središtem Osijeka, nemoguće je ne
primijetiti Hotel Waldinger i
slastičarnicu Gold u neposrednoj blizini
koji već godinama oduševljavaju svojim blagdanskim uređenjem. Ove
su sezone, međutim, otišli korak dalje, pridavši posebnu pažnju
stvaranju nezaboravne atmosfere.

Orašari ispred hotela već su postali prepoznatljivi simbol,
dočekujući svakoga tko kroči prema centru grada na
Dravi. Možemo reći kako su postali nezaobilazno mjesto za
Osječane i sve posjetitelje grada koji sve više otkrivaju
čaroliju koju im Hotel Waldinger donosi.

Kroz vrata ovog gostoljubivog objekta, ulazite u pravu domaću
blagdansku bajku. Mirisi domaće hrane šire se prostorom, nudeći
vrhunski izbor raznolikih namirnica, prigodnih za božićno
vrijeme. Tu su nezaobilazna domaća kobasica u pecivu, mini
sarmice, mirisne barene koljenice s pirjanim kupusom, trgane
svinjske vratine, svježa domaća dimljena kobasica s čvarcima
te za ljubitelje slatkog – zimski sladoled, profiteroli s
umakom i, naravno, tradicionalne fritule.

“Hotel Waldinger ima posebnu čar, ne samo zbog prekrasnog
uređenja, već i zbog autentičnih okusa koje nudi. Ovo je
pravo mjesto za uživanje u blagdanskom duhu”, dijeli svoje
iskustvo Martina, redovita posjetiteljica.

Na njezine se riječi nadovezuje Petra koja je
također zadovoljna uslugama u Waldingeru – od ponude jela i
pića, preko ljubaznog osoblja, pa sve do pozitivne i tople
atmosfere koja je posebno izražena u ovom blagdanskom razdoblju.

”Sjećam se kako je bilo u Waldingeru još prošle godine u ovo
doba. Kada god bih prolazila kraj njega, u bilo koje doba dana, a
posebno večeri, čula bih glazbu kako svira i vidjela uvijek
veliki broj ljudi koji uživa na otvorenom, uz kobasice i
kuhano vino. Riječ je o malom, a tako toplom adventu u srcu grada
koji uveseljava prolaznike i drago mi je da se i ove sezone to
nastavlja”, govori nam.

FOTO:
Leon produkcija

Ljubiteljima kvalitetnog vina preporučuje se, stoga, isprobati
vrhunsko kuhano vino Krauthaker, čija raskošna
aroma dodatno obogaćuje blagdansku atmosferu. To je još jedan od
načina da se gosti opuste i prepuste čarima blagdana.

Posebno se ističu i velike pećnice koje zagrijavaju prostor,
stvarajući ugodnu toplinu i udobnost. Ta pažnja i posvećenost
detaljima također doprinose cjelokupnom doživljaju adventa u
središtu Osijeka, stvarajući nevjerojatnu atmosferu koja će vas
osvojiti.

FOTO: Leon produkcija

Posebno će uzbudljivo, vjerujemo, biti na staru godinu kada je Waldinger pripremio dva dočeka. Sve će početi već u 11 sati u Goldu, a nakon cjelodnevne zabave nastavit će se od 21,30 sati u dvorištu hotela.

“Za Novu godinu planiram doći u Hotel Waldinger s društvom jer su dočeci ovdje nevjerojatno uzbudljivi. Jedva čekam ući u 2024. u toj posebnoj atmosferi”, otkriva Tomislav, dugogodišnji gost hotela.
>> Blagdanska atmosfera na adventu u Waldingeru

Ova izvanredna kombinacija ukusne hrane, vrhunskog vina i ugodnog ambijenta čini Hotel Waldinger i slastičarnicu Gold nezaobilaznim mjestom za sve one koji žele uživati u blagdanskim čarolijama u srcu Osijeka.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari