Raznovrsni sadržaji

Pink Party dolazi u Portanovu: Barbie, Ken i vrijedne nagrade za povratak u školu!

U ta dva dana u Portanovi vas očekuje shopping s popustima, Portoš koji časti nasumično odabrane posjetitelje te besplatne radionice za djecu i upoznavanje s izvanškolskim aktivnostima na području Osijeka

Cijeli svijet zahvatila je pink manija, pa tako Pink Party, uz Barbike i Kenove, stiže i u Portanovu, i to u subotu, 26. kolovoza! To znači da možete očekivati odličnu zabavu za mališane… mali disco, zabavne igre, izrada odjeće za barbike (djeca trebaju ponijeti svoju lutku), tetovaže i stvaranje nezaboravnih uspomena, uz fotkanje s Barbikama i Kenovima te nezaboravne uspomene, uz pomoć raznih rekvizita za fotkanje u Barbie box foto kutku!

Opasno se približio i početak nove školske godine, a to i trgovci u Portanovi jako dobro znaju i već sada nude fantastične Back to school akcije, pa ako imate školarca ili vrtićarca, bacite pogled na bogatu ponudu za povratak u školske klupe.

A i Portanova vas priprema za povratak na posao i u školske klupe! Kako? Tako što će za manje od mjesec dana podijeliti čak 100 vrijednih nagrada! U tijeku je bogata BACK TO SCHOOL nagradna igra u kojoj će biti izvučeno ni manje ni više nego 100 dobitnika! Vrijedne nagrade ukupne vrijednosti gotovo četiri tisuće eura moći će osvojiti svi koji u periodu do 16. rujna obave shopping u Portanovi – i to bez obzira na iznos!

Svaki račun računa se kao jedna prijava u nagradnu igru. Sve što vi trebate napraviti je s računom od kupovine na web stranici Portanove prijaviti se za sudjelovanje u nagradnoj igri! I to je sve! Ne zaboravite skupljati sve račune iz Portanove jer mogu vam donijeti jednu od 100 vrijednih nagrada. Povratak u školu ljepši je uz Portanovu!

Ali tu darivanju nije kraj. Pratite Portanovu i na društvenim mrežama jer je u tijeku ljetni nagradni natječaj. Svakoga tjedna iz Portanove nagrađuju najkreativnije od vas odličnim nagradama, a do petka, 25. kolovoza do 12 sati imate priliku osvojiti vrijednu nagradu iz s. Olivera! Sve što trebate učiniti je uključiti kreativno razmišljanje i odgovoriti na pitanje u komentar nagradnog natječaja!

I za kraj – jedna najava za sljedeći tjedan. Kao da sve ovo što se ovih dana događa nije dovoljno, Portanova će školarce u novu školsku godinu ispratiti i uz Back to School vikend – u subotu, 2. rujna i u nedjelju, 3. rujna!

U ta dva dana u Portanovi vas očekuje shopping s popustima, Portoš koji časti nasumično odabrane posjetitelje te besplatne radionice za djecu i upoznavanje s izvanškolskim aktivnostima na području Osijeka. Raspored radionica već sada možete pronaći na web stranici Portanove. Mi ćemo samo reći, u Portanovu stižu igraonice i radionice: Helen Doron, Plesni Studio Shine, Legići za Legiće, Gimnastičko društvo Osijek-Žito, Tinker Labs, Košarkaški klub Vrijednosnice, Dalal, Legići za Legiće i Unikom.

Ovu nedjelju, 27. kolovoza Portanova radi prema redovnom radnom vremenu, a Portanova će također raditi prema redovnom radnom vremenu sve nedjelje u rujnu.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari