brojni modeli

Koju obuću ponijeti na festival? Najmodniji prijedlozi pravo iz Sizeer!

Provjerite ponudu online ili posjetite prodavaonicu i izaberite si idealne tenisice, koje će se perfektno uklopiti u vaše festivalske kombinacije

Festivalska sezona uskoro stiže, a s njom i intenzivno planiranje. Pa ipak u pripremnom kaosu ne možete zaboraviti dorađeni stajling! Kako biste uživali u muzici i vremenu provedenom u društvu dragih vam ljudi, svaku vašu festivalsku kombinaciju treba upotpunjavati ugodna obuća. Pitate se, koje je modele najbolje izabrati? Provjerite naše prijedloge!

Modna obuća– must have u svakom festivalskom stajlingu

Kamfor i dotjerani izgled su osnovni kriteriji, na koje trebate obratiti pozornost dok kompletirate stajling za koncert. Udobne tenisice ili platnene tenisice omogućit će vam nezaboravne utiske bez brige da ćete si ozlijediti stopala. Koja modna obuća će se najbolje dokazati u vašim outfitima? Pregledajte naš popis i uvjerite se!

Tenisice Run Star Hike – učini festivalski set dojmljivijim uz Converse

Sanjate o originalnim platnenim tenisicama koje ćete lako uklopiti u set za svaki dan festivala? Onda će Converse Run Star Hike biti savršeno rješenje za vas. Njihova ujednačena sara fantastično će se uklapati u različite kombinacije a netipični, zupčasti potplat učinit će ih nekonvencionalnim.

Platnene tenisice Vans Sk8-Hi – udobnost i bezvremenski look

Volite skateboard klasiku? Bezvremenski dizajn tenisica Vans Sk8-Hi bez pogreške će se složiti s raznovrsnim stajlinzima za festival. Univerzalna boja i znak Jazz Stripe koji privlači pažnju čine siluetu koja će se izvrsno uklopiti i u pastelne kombinacije, sporty setove, neonske outfite, kao i one u rokerskom stilu.

Tenisice Jordan Max Aura 3 – košarkaški vibe u streetwear stilu

Košarkaške tenisice Jordan Max Aura 3 su fantastični prijedlog za mnoge koncerte. Udobna sara i inovativni sistem amortizacije garantirat će vam maksimalni komfor dok se provodite na nastupima omiljenih izvođača. S druge strane ako od klasičnih koncerata više volite plesne događaje – zračni jastučić koji se nalazi u potplatu, učinit će svaki vaš korak laganijim, a šareni umetci u žarkim bojama učinit će dojmljivijim čak vrlo jednostavne setove. Hoćete li izabrati model sa svijetlocrvenim detaljima ili će vas izmamiti prijedlog s vibrantnim zelenim akcentom?

Converse Run Star Motion – originalne platnene tenisice za festival

Volite se izdvajati iz mase? Odlučite se za platnene tenisice koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Izražajna silueta Converse Run Star Motion izvrsno se uklapa u ekstravagantne setove. Futuristički potplat predimenzioniranog dizajna i klasična sara na vezanje čine efektni, a uz to i komforni prijedlog. Ovako suvremeni dizajn izgledat će savršeno u kombinaciji s mnogim, raznovrsnim stajlinzima.

Reebok Club C – savršen tenisice za ljubitelje klasike

S druge strane ako vam se obuća umjerenog dizajna više sviđa od one ekstravagantne – odlučite se za minimalistički prijedlog Reebok. Club C je kolekcija koja će izvrsno upotpuniti svaki set za festival. I modeli s niskom sarom, i oni s visokom, na redovnom ili na povišenom potplatu, bit će fantastično rješenje za vrijeme mnogih glazbenih događaja.

Sve modele s našeg popisa pronaći ćete u  Sizeer. Provjerite ponudu online ili posjetite prodavaonicu i izaberite si idealne tenisice, koje će se perfektno uklopiti u vaše festivalske kombinacije.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari