Portanova slavi 12. rođendan

Portanova svoje posjetitelje časti besplatnim koncertom Matije Cveka

Osim što se svi veselimo besplatnom koncertu Matije Cveka, sada se već možemo početi veseliti i rođendanskim popustima

Ono što već svi znamo je da u ožujku Portanova slavi rođendan! Također, ono što smo u ovih 12 godina već utvrdili je da kada Portanova slavi – mi svi ostali uživamo! Rođendanski vikend obilježit će se 18. i 19. ožujka, a kao i svake godine, obilježit će ga puno zabave, nagrada i popusta.

Na prvom mjestu, i ono što svi s veseljem iščekujemo je besplatni koncert jednog od najtraženijih mladih pop pjevača – Matije Cveka i to uz pratnju The Funkensteinsa! Koncert je na rasporedu u subotu 18. ožujka u 21 sat. Iz Portanove kažu da će prije koncerta upriličiti i druženje s fanovima, a za informaciju kako upasti među odabrane fanove – pratite društvene mreže Portanove.

Osim što se svi veselimo besplatnom koncertu Matije Cveka, sada se već možemo početi veseliti i rođendanskim popustima koji nikada ne razočaraju, a koji će trajati dva dana: u subotu 18. i nedjelju 19. ožujka.

Osim što ćemo povoljno proći s cijenama – možemo i dodatno profitirati… a sa svakim računom i svakim satom – šansa će biti sve veća! Naime, oba dana proslave rođendana, sa svakim računom moći ćemo sudjelovati u nagradnoj igri u kojoj će izvlačenje dobitnika biti svakih sat vremena. Baš prigodno za 12. rođendan – imat ćemo 12 izvlačenja i 12 dobitnika dnevno!

Ali to nije sve… za najmlađe posjetitelje, ali i njihove roditelje Portanova u svoj prostor dovodi zagrebačko kazalište La La Land i Miru Čabraju s predstavom “Djed i Karlo” koja koja će nasmijati, poučiti i zabaviti djecu ali i odrasle. Predstava je namijenjena djeci starijoj od 5 godina i njihovim roditeljima, a na rasporedu je u nedjelju 19. ožujka u 17 sati.

A što je proslava rođendana bez slastica? Za to će se pobrinuti Tisak i Ledo!

Ne znamo kako vi, ali mi jedva čekamo ovaj vikend!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari