Vrati se u školu sa stilom

Osvoji jednu od 80 vrijednih nagrada u Portanovi

A ono što će sve vas posjetitelje ovog shopping centra veseliti je da od sutra sa svakom kupovinom u Portanovi imate priliku osvojiti jednu od čak 80 nagrada

Iako su i dalje u tijeku sezonska sniženja, u Portanovu polako stižu i nove jesenske kolekcije. Stigli su najnoviji komadi aktualnih trendova, kao i fantastični Back to School komadi… Stoga posjetite Portanovu, bacite pogled na bogatu ponudu i sami odlučite hoćete li prvi ugrabiti najnovije komade ili za nove kolekcije pričekati prvo zahlađenje.

A što je bilo daleko – opasno se približilo! Početak nove školske godine je za dva tjedna, a to i trgovci jako dobro znaju i već sada su izložili bogati asortiman za školu, od odjeće i obuće do školskog pribora, pa ako imate školarca ili vrtićarca, bacite pogled na bogatu ponudu za povratak u školske klupe.

A ono što će sve vas posjetitelje ovog shopping centra veseliti je da od sutra sa svakom kupovinom u Portanovi imate priliku osvojiti jednu od čak 80 nagrada koje su spremne za dobitnike nagradne igre “Vrati se u školu sa stilom, dovezi se Xiaomi romobilom”.

Znači, od utorka, 23. kolovoza kupovali za sebe ili za svoga klinca ili klincezu… sa svakim račun koji napravite – spustite se do Info pulta i preuzmite kupon za sudjelovanje u ovoj vrijednoj nagradnoj igri! Iako službenog naziva “Vrati se u školu sa stilom, dovezi se Xiaomi romobilom” namjenjena je i školarcima, ali i svim ostalim kupcima ovog trgovačkog centra. Vrijedi svaki račun, bez obzira na iznos, iz bilo kojeg trgovačkog, uslužnog ili ugostiteljskog objekta u Portanovi… i sa baš svakim možete sudjelovati u ovoj nagradnoj igri i postati dobitnik neke od ČAK 80 VRIJEDNIH NAGRADA! Električni romobil marke Xiaomi je glavna nagrada, a poklon bonovi i proizvodi trgovina ovog trgovačkog centra čine preostalih 79 nagrada.

Vidimo se u Portanovi!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari