ovoga vikenda

Oldtimeri vas voze u prošlost, a kripto bankomat u budućnost u Portanovi

Ovaj vikend na parkiralištu Portanove putujemo kroz vrijeme… uz izložbu oldtimera

Vikend je vrijeme kada svi putevi vode u Portanovu… A posebno ovaj vikend, kada će se na parkiralištu održati Izložba Oldtimer vozila! U organizaciji Oldtimer kluba Osijek i Portanove u subotu od 9 do 12 sati posjetite Izložbu i razgledajte velik broj jedinstvenih automobila koja stižu iz čitave regije! Očekuje vas druženje, razmjena iskustava te put kroz vrijeme uz prisjećanje na sve prijeđene kilometre i uspomene koje oldtimeri nose sa sobom… Vidimo se!

Nakon puta kroz vrijeme u prošlost, vraćamo se u sadašnjost – koja se na trenutke čini kao budućnost… Riječ je o kriptovalutama! Globalno tržište kriptovaluta svakoga je dana sve veće, a mnoge vlasnike kriptovaluta kao i one koji će to tek postati razveselit će vijest kako od ovog tjedna u prizemlju Portanove mogu pronaći Virtual Planet bankomat za otkup i prodaju kriptovaluta.

Vrijeme godišnjih odmora u punom je jeku, a s njim i sezonska sniženja u Portanovi! Sve potrebno za opušteno uživanje u odmoru na plaži ili u gradu pronađite u Portanovi, jer cijene se tope! U većini trgovina u tijeku su drugi, treći val sniženja, stoga požurite kako ne biste ostali bez svojih omiljenih komada!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari