za nju i za njega

Valentinovo za pamćenje uz Portanovu

Niste baš kreativni kada je u pitanju kuhanje a nije vam niti do spremanja stana… Bez brige, vaš savršeni spoj je spreman i čeka na vas – u Portanovi

Mjesec je ljubavi – usudite se pokazati svoju romantičnu stranu i iskažite ljubav svojim najdražima! Bez obzira bila riječ o simpatiji, partneru/partnerici, prijatelju/prijateljici, članu obitelji; o ideji kako provesti vrijeme, što pokloniti… Portanova ima prijedloge za sve.

Valentinovo u Portanovi

Niste baš kreativni kada je u pitanju kuhanje a nije vam niti do spremanja stana… Bez brige, vaš savršeni spoj je spreman i čeka na vas – u Portanovi!

Ljubitelji filma večer mogu provesti uz najnovije filmove u Cinestaru, dok će romantici rezervirati stol za večeru u restoranu Polaris. Oni koji imaju cijeli plan i program – nabrzaka će nešto prigristi u Surferu, a party za cijelu ekipu je u GBowlingu! Ukoliko pak smatrate da vam ljubavni život nije dovoljno sladak – zasladite se u Waldingeru ili Leggiero baru.

Žene, kako bi posebno zasjale i ovaj dan, iskoristite 20% popusta na večernji make up u Chix threading baru i našminkajte se bez termina.

P.S. Pri dolasku u Portanovu ne zaboravite se fotografirati u Valentinovo kutku, sudjelujte u nagradnom natječaju i osvojite dar za Valentinovo – Sardoniks poklon bon u vrijednosti 800kn!

Za nju

Žene su nježnija bića koja ljubav pokazuju svakoga dana na različite načine, upravo zato, Valentinovo je prilika za pokazati ljubav njima – izjavom, gestom ili malim znakom pažnje. Ako vaša odabranica, prijateljica, sestra… nije jedna od onih koja u svakom trenutku ima spremnu wish listu, donosimo nekoliko prijedloga s kojima zasigurno nećete pogriješiti.

Bezvremenski nakit pronađite u Argentumu, Pandori, Heti, Kroni i Sardoniksu. Roman romantične tematike pronađite u Tisak Media trgovini a dar upotpunite mirisnom svijećom čiji miris će doprinijeti opuštanju (Tedi, Pepco, DM, Müller…).

“Ne volim dobar komplet donjeg rublja…” – Nije rekla niti jedna žena ikad! Istražite što voli i iznenadite ju romantičnim kompletom iz Lisce, Women’secreta, Triumpha, Galeba ili Calzedonie.

Nova torbica ili cipele izvrstan su poklon za svaku ženu bilo koji dan u godini, a najnovije modele možete pronaći na svakom koraku u TC Portanova: Mango, Zara, Stradivarius, Bershka, Pull&Bear, CCC, Springfield, s.Oliver, Mass, Dona, H&M, New Yorker, Sinsay, Borovo, PittaRosso…

Za njega

Iako najčešće slove za jednostavniji spol, nije im baš lako ugoditi kada su u pitanju pokloni. U nastavku slijede neki koji bi ih mogli oboriti s nogu…

Kada je riječ o strastvenim ljubiteljima sporta – dodatak prehrani, baš one tenisice koje bi zaaasigurno ubrzale i poboljšale rezultate treninga, različiti sportski dodatci… Sve navedeno i još mnogo više pronađite u nekim od sljedećih trgovina: Polleo sport, Hervis, Ferivi, Adidas, ShoeBeDo.

Ukoliko je muškarac kojemu kupujete poklon sušta suprotnost i ne skida kravatu i odijelo čak niti vikendom, nećete pogriješiti s profinjenom kravatom, remenom, novčanikom. Ako tražite navedeno, posjetite Galileo, Tom Tailor, Jeordie’s, CCC, Camel Active, Europu 92.

Dobar sat nezamjenjiv je modni dodatak – izgledom najmodernije, a kvalitetom najdugotrajnije modele pronađite u Kroni i Heti.

Ako je on jedan od onih koje je teško nagovoriti na redovita šišanja… Upravo Valentinovo prilika je za iznenađenje: odvedite ga na šišanje u Simple frizerski salon!

Ideje za nju i njega

Za one koji vole igrati na sigurno – sigurni smo da će sljedeći prijedlozi pokazati vašu ljubav… A izvrsna stvar je i to što ih oboje možete koristiti!

Najnoviji gadgeti: slušalice – kako bi mogli pričati satima, pametni sat koji će ju/ga podsjetiti na tebe baš svaki put kada pogleda koliko je sati… Ako je došlo vrijeme za novi mobilni telefon, Valentinovo je idealna prilika za iznenaditi voljenu osobu. Najnovija čuda tehnike pronađite u Mi-storeu, Telemachu, T-centru, A1 trgovini i Bonbon/Iskon telekom centru.

Neka miriše na ljubav! Njegov/njezin najdraži parfem potražite u Perfume Story-u, DM-u, Mulleru ili Douglasu i iskoristite akcije povodom Valentinova, kojih će zasigurno biti.

Što je Valentinovo bez butelje najfinijeg vina ili najdražeg pjenušca? Interspar nudi odličnu ponudu koja niti vrsne znalce neće ostaviti ravnodušnima.

A za one najzahtjevnije… Savršen dar je poklon bon koji nude gotovo sve trgovine TC Portanova.

LJUBimci

Kućni ljubimci sinonim su za ljubav, stoga u shoppingu ne zaboravite na njih! Znak pažnje za njih potražite u DM-u, Mulleru, Intersparu…  

Ljubav je u zraku…

Od Valentinovskih popusta u trgovinama, zaljubljenih pogleda uz biranje darova, do svakodnevnih znakova ljubavi poput ljubazne riječi, osmijeha upućenog strancu bez ikakvog razloga… Ljubav je u zraku na svakom koraku u TC Portanova! Stoga, prošetajte trgovačkim centrom Portanova I inspirirajte se ljubavlju!

A U Portanovi mislili su i na vas koji za shopping nemate vremena… Sudjelujte u Facebook nagradnom natječaju i osvojite odlične nagrade za sebe ili svoje najdraže. 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari