3 u 1 koncept

Bivša Tufna postaje Franz Koch, prvi gastro bar u Osijeku

Osijek postaje bogatiji za mjesto vrhunske gastronomije, ali i zabave

U petak, 22. listopada 2021., u osječkoj Tvrđi na adresi Franje
Kuhača 10 (bivša Tufna), otvara se prvi gastro bar Franz Koch u
Osijeku. Franz Koch otvara svoja vrata u 18:00 za goste s
pozivnicom, a u 20:00 za javnost. Prvi je to takav koncept gastro
bara u Osijeku koji pruža vrstan spoj azijske gastronomije,
koktela s potpisom te kvalitetne noćne zabave.

Gosti će imati priliku okusiti azijska jela koja je osmislio
chef Goran Kunce, jedan od respektabilnih
hrvatskih chefova koji je je svoju karijeru gradio u najboljim
japanskim restoranima u Hrvatskoj, u lošinjskom Matsunokiju i
zagrebačkom Franko’s Street Baru. Koktel lista posebno je
kreirana za ovaj gastro bar, a potpisuje ju brend Kreativac. U
gastro baru tijekom radnog tjedna bit će moguće uživati u
kvalitetnoj kavi, piću te hrani, dok će vikendom Franz Koch
dovesti noćni život u Osijeku na novu razinu.

“Veliko mi je zadovoljstvo pozvati ljude na naše otvorenje nakon
dugih priprema. Pratili smo nove trendove na tržištu koji sve
više spajaju gastronomiju, ali i zabavu te smo željeli ponuditi
novi koncept gastro bara našim Osječanima, ali i posjetiteljima.
Na zadovoljstvo naših gostiju pružamo meni koji spaja popularnu
street food hranu poput burgera i tacosa, ali i svojevrsnu
azijsku fuziju pri čemu će Osječani imati prilike uživati u
sushiju, poke bowlu i sličnom! Mi nudimo moderan 3 u 1 koncept
gdje gosti provode jutarnju kavu, ručak, ali i večernju zabavu u
našem gastro baru.”, izjavio je Gordan Šestić,
poznati osječki ugostitelj i vlasnik Franz Koch gastro bara.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari