mala gesta velike učiteljice

Osječka učiteljica svim prvašićima na kućne adrese poslala poruke dobrodošlice

Učiteljica iz osječke Osnovne škole Tina Ujevića oduševila je svojim porukama

Mirna Grbec, učiteljica u Osnovnoj škola Tina Ujevića u osječkom naselju Jug 2, oduševila je roditelje učenika koji ove godine kreću u prvi razred.

Stresni polazak u školu učinila je ljepšim kratkom porukom dobrodošlice, odnosno prigodnom čestitkom: “Čestitam ti polazak u prvi razred! Radujem ti se i jedva čekam da se upoznamo. Tvoja učiteljica Mirna Grbec.”

Njezina poruka potaknula je i majku jednog djeteta da nam se javi izrazi oduševljenje učiteljicom koja je bila učiteljica i njezinom starijem djetetu. 

“Ovo je učiteljica,zbog koje smo godinu dana ranije krenuli u školu,samo da bih nam ona predavala! Ovo je učiteljica koja daje svoj maksimum za svako svoje dijete u razredu,ali i izvan razreda. Ovo je učiteljica koja svaki Božić… Uskrs pošalje čestitke učenicima! Ovo je učiteljica koja svako dijete gleda kao svoje!”, rekla je oduševljena Marina Marin.

Istaknula je kako se ova učiteljica bori za svako dijete, a otvorena je za komunikaciju u svakom trenutku i pravi je prijatelj svakog djeteta. 

“Ovo je učiteljica koja je zaista “druga mama” našoj djeci u školi. Ta ista učiteljica vjeruje u svako dijete. Ni napisana knjiga o njoj ne bih bila dovoljna.Toj učiteljici spomenik treba podići! U cijeloj Hrvatskoj mislim da ne postoji takva učiteljica, koliko samo strpljenja, ljubavi, dobrote ima u njoj. Ovo je učiteljica za koju cijeli svijet treba čuti.” dodala je majka.

Uistinu, ovakve primjere treba isticati i poticati sve prosvjetne djelatnike na ovakav pristup.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari