hrvatice prvi put u izboru

Glasujte za osječku studenticu na izboru za Miss Economic World

Izbor za Miss Economic World organizira Superstar Art Foundation, dobrotvorna neprofitna organizacija sa uredom u Rockfeller Plazi u New Yorku

Miss Economic World prvenstvo nije samo izbor, to je kulturna olimpijska igra među ženama umjetnicama sa snovima da se podrži svjetska ekonomija. Miss Economic World je veza sa influencerima iz cijelog svijeta. To je kulturna olimpijada među svim zemljama.

“Postoji mnogo izbora ljepote koji pokušavaju iskoristiti ljepotu na razne načine.
Iznova zamišljamo koncept da bismo se umjesto toga usredotočili na ekonomski utjecaj žena na globalnom tržištu, online i offline.” rekla je May za Scarlett Communicatons.

Nikolina Milak (29), rodom iz Nove Gradiške, studentica je Pravnog fakulteta u Osijeku, a može se i pohvaliti završenom školom ljepote “Ministry of Beauty”, u kojoj je stekla zvanje profesionalne šminkerice pod vodstvom cijenjenih Borisa Čavline i Silve Stojanović.

Nikolinu je za ovo natjecanje odabrala nacionalna direktorica za Miss Economic World, Svetlana Gavrilović, koja se i sama natjecala prošle godine i osvojila visoko 4.mjesto u konkurenciji sa 54 zemlje. Ovo je prvi put da se predstavnice Hrvatske natječu za Miss Economic World, a Nikolina je zapravo jedna od dvije natjecateljice iz naše zemlje koje će se pojaviti na ovom izboru.

Od jezika govori engleski i njemački, dok su joj hobiji trčanje, biciklizam i yoga.
Cilj joj je još više uspjeti u svijetu mode i ljepote, a jedan od snova postati brand ambasador jedne od prestižnih kozmetičkih kuća.

Ovim putem vas pozivamo da glasate za Nikolinu na linku, i sve što je potrebno je samo pritisnuti srce iznad objave.
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari