portoš u akciji

Besplatan shopping za više od 20 posjetitelja Portanove

Slučajnim odabirom, Portoš - najdraža maskota ovog trgovačkog centra, odabirat će posjetitelje kojima će platiti cijeli iznos računa

Saznali smo – pa odmah javljamo i vama, da je ovaj vikend Portoš opet u akciji! Ima li uopće netko tko ne zna što se tada događa…!? Teško, ali za svaki slučaj da ponovimo. Kada je Portoš u akciji, to znači da će biti puno besplatnog shoppinga za posjetitelje koji se u tom trenutku nađu u Portanovi! Portoš ima običaj najmanje jednom mjesečno prošetati Portanovom i nasumično odabrane kupce na blagajnama trgovina nagraditi besplatnim shoppingom! Pa zar to nije divno!?

Ako idete za vikend u Portanovu, a trebali bi, imajte na umu da baš ovaj vikend Portoš časti shoppingom i nemojte se iznenaditi ako baš vas potapše po ramenu taman kada budete vadili novčanik da platite račun. Ako se to dogodi, ništa ne brinite – Portoš plaća račun umjesto vas!

A kad smo već kod shoppinga, trebate znati da će ovih dana posebno dobar shopping biti u ShoeBeDo jer prva osječka ShoeBeDo tvornica stiže u njihovu trgovinu u Portanovi! Od danas pa do 22. studenog možete tamo kupovati po nikad boljim, outlet cijenama. A provjerite i ostalu ponudu ovog trgovačkog centra jer čini se da dobrih akcija ima na svakom koraku, a blagdanska ponuda privlači iz svakog drugog izloga…

A evo i jedne servisne informacije… sutra, 18. studenog, Portanova će raditi prema redovnom radnom vremenu tako da ćete moći iskoristite ovaj slobodan dan za još jedan dobar shopping u Portanovi.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari