osvojite vrijedne nagrade

Subota je SPortanova dan

Dođite, prijavite se, vježbajte, natječite se i OSVOJITE VRIJEDNE NAGRADE

Rezervirajte subotu, 15. lipnja za sebe i svoje zdravlje. Na jednom mjestu saznate sve što vas zanima, sudjelujete u odličnom programu, vježbate, zabavite se i uz to sve osvojite i odlične nagrade!

Program kreće u subotu u 9 sati prijavama za BICIKLIJADU NA Trgu Ante Starčevića, a u 10 sati vesela ekipa biciklista kreće Laganini do Portanove. Najmlađeg sudionika, najstarijeg sudionika i najbrojniju obitelj na cilju čekaju vrijedne nagrade.

U 11 sati na parkiralištu Portanove održat će se ROMOBILIJADA, natjecanje u vožnji romobila, a romobili za natjecanje kao i kacige za sve male natjecatelje bit će osigurani. Sve natjecatelje očekuje majica romobilijade, a natjecateljI s najbržim prolaznim vremenom u svakoj kategoriji osvojit će vrijedne nagrade. Dodatno, svi natjecatelji će sudjelovati i u nagradnoj igri čije izvlačenje će biti u 12 sati, a imat će dva dobitnika – jedna djevojčica i jedan dječak osvojit će novi romobil.

Od 11 sati započinje i AEROBIK uz Irenu Slovaček. Očekuje vas jedan ciljani funkcionalni trening na otvorenom koji razvija percepciju, koordinaciju i snagu i to trening bez rekvizita koji možete odraditi kod kuće.

Vježbat će i oni najmlađi, a u vježbanju će ih voditi Gimnastičko društvo Osijek-Žito i maskota Gymi koje će ih od 12 sati učiti kako napraviti PORTASTIČNU ZVIJEZDU

Kako bi ponešto i naučili MUP će za najmlađe od 11:30 sati održati kratku edukaciju o SIGURNOSTI U PROMETU, a svi će moći provjeriti svoje zdravlje i saznati korisne informacije o zdravom načinu života u ZDRAVOM KUTKU od 10 do 13 sati.

Svakako za vikend provjerite i situaciju sa trgovinama u Portanovi jer izlozi se naveliko crvene od međusezonskih ponuda, popusta i akcija.

I kao šlag za kraj, ekskluzivno otkrivamo da će se u ponedjeljak 17. lipnja ispred dm prodavaonice u Portanovi održati promocija mirisa Vetiver Rock brenda Rock Filius te ćete imati priliku osobno upoznati svog omiljenog nogometaša Dejana Lovrena!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari