Meso, riba, povrće i voće, tjestenine, peciva i razne
vrste kruha, ali i nešto za zasladiti – sve se to
našlo lijepo poslagano i ukusno skuhano i pripremljeno na stolu
Obrtničke komore u Osijeku. Užitak za nepce i oči pripremili su
svi oni koji su danas primili potvrde o uspješno završenom
seminaru iz somelijerstva i iz posluživanja mesnih jela i riba.
Seminar je trajao 30 sati, a prošloga je 15
kandidata.
Živim da bih jeo, a ne jedem da bih živio –
mnogima je danas moto pa je stoga važno i kakav će vam tanjur i
hranu u njemu donijeti u restoranu. Da bude lijepa i oku
i nepcu. Posebno u vremenima, kada nažalost, većina nije
u mogućnosti biti čest gost ugostiteljskih objekata.
Pogledajte i našu anketu – Izbor
za najbolji catering u Osijeku
VIDEO:
{youtube}U4tjab69fh4{/youtube}
TEKST: STV