Posvojite životinju iz Zoološkog vrta

Zoološki vrt Osijek potaknut dugogodišnjom tradicijom europski zoo vrtova, 2011 godine uvodi mogućnost posvojenja životinja. Posvojenjem omogućujete zdravstvenu zaštitu, nabavu hrane i dobrobit životinje.

Posvojena životinja ostaju u svojoj nastambi i ne može se nositi kući. Posvojenje vrijedi za jednu godinu s mogućnošću produžetka. Jedna životinjska vrsta može imati više posvojitelja. Jedna od mogućnosti je također da cijeli školski razred može posvojiti određenu vrstu. U slučaju da životinja ode u drugi Zoo vrt radi zamjene ili ugine postoji moćnost odabira druge vrste, u tom slučaju posvojitelji će biti obaviješteni.

Posvojiteljima su na raspolaganju tri paketa:

1. paket 200 kn – BRONČANI POSVOJITELJ
U cijenu je uključeno: poklon paket, zahvalnica o posvojenju , ime i prezime posvojitelja na nastambi životinje (pločica 20x5cm po želji), ime i prezime posvojitelja (po želji) na službenim internetskim stranicama Zoo vrta Osijek. Jedna obiteljska ulaznica.

2. paket 400 kn – SREBRNI POSVOJITELJ
U cijenu je uključeno: poklon paket, zahvalnica o posvojenju, ime i prezime posvojitelja na nastambi životinje (pločica 20x5cm po želji), ime i prezime posvojitelja (po želji) na službenim internetskim stranicama Zoo vrta Osijek. Dvije obiteljske ulaznice.

3. paket 600kn i više – ZLATNI POSVOJITELJ
U cijenu je uključeno: poklon paket, zahvalnica o posvojenju, ime i prezime posvojitelja  na nastambi životinje (pločica 20x5cm po želji), ime i prezime posvojitelja (po želji) na službenim internetskim stranicama Zoo vrta Osijek. Tri obiteljske ulaznice. Informacija o posvojenju u lokalnom glasilu.

Napomena:
Način plaćanja: općom uplatom na žiro račun Unikoma d.o.o. Osijek 2500009-1102015249
Na opću uplatnicu navesti model paketa, ime, prezime i adresu posvojitelja.

Molimo Vas da uplatnicu ispunite prema donjem predlošku:


Nakon izvršene uplate pošaljite potvrdu o uplati Zoološkom vrtu Osijek na broj fax: 031 214 784 ili osobno na blagajnu Zoo vrta te ostavite kontakt broj telefona.
Zoološki vrt Osijek se obvezuje kontaktirati Vas u roku od 5 do 10 dana kako bi primili zahvalnicu i ostalo što je vezano za određeni paket.

Postanite sponzor Zoološkog vrta!

Osječki ZOO vrt uvodi i mogućnost sponzoriranja. Sponzorstvom omogućujete zdravstvenu zaštitu, nabavu hrane, uređenje postojeće nastambe, izgradnju nove nastambe (novi projekti) i dobrobit životinje. Opširnije o sponzorskim paketima na web stranicama ZOO vrta.

[span class=camera]Pogledajte i našu fotogaleriju ZOO vrta.[/span]


SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari