Božićna bajka u osječkom tramvaju

Tijekom mjeseca prosinca, po prvi puta u gradu Osijeku, ulicama će se provozati i djecu uveseljavati božićni tramvaj.

Projekt je to Gradskog prijevoza putnika koji u centar događanja stavlja svojevrstan brend Osijeka – tramvaj. Sve to na način da će se u njemu odvijati prava božićna bajka, sa svim onim elementima koji bajku djeci i čine bajkom. Cilj je da manifestacija postane tradicionalna te da se nove generacije vesele svakom nadolazećem Božiću i zbog nje.

“Naš će tramvaj, bogato okićen božićnim ukrasima, ugostiti brojnu dječicu iz grada i regije, koja će ondje moći uživati u božićnoj predstavi glumačke skupine pod nazivom “Čarobna gruda”, isprobati čarobni face painting i naravno, upoznati Djeda Mraza koji će ih tom prilikom i darivati,” rekla je Sanja Mršo, voditeljica službe marketinga GPP-a.

Božićni tramvaj voziti će se ulicama grada od 03. do 31. prosinca, osim na sami dan Božića, i to u vremenu od 9 do 12 sati za organizirane skupine djece iz vrtića i škola, a za pojedinačne posjete rezerviran je termin od 16 do 19 sati, a tramvaj polazi sa Trga A. Starčevića. Osim tramvaja na trgu vas očekuje i čarobna kućica GPP-a i mađioničar, a sve s ciljem popularizacije gradskog prijevoza.

[important title=”Tvrtke kupite ulaznice za one koji to ne mogu!”]“Kako, na žalost, uvijek ima onih koji nisu u mogućnosti, a silno žele sudjelovati u ovakvim događanjima, ovom bismo prilikom željeli pozvati naše osječke tvrtke, da za siromašnu i djecu bez roditeljske skrbi, kupe ulaznice za božićni tramvaj, te na taj način omoguće i njima da osjete duh božića i dožive ovu prvu pravu božićnu bajku u osječkom tramvaju,” dodali su u GPP-u.[/important]

Cijena jedne vožnje, koja uključuje brojne poklone za mališane iznosi 25 kuna po djetetu dok će roditelji u pratnji imati besplatnu ulaznicu.

Tekst: T.M./SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari