VIDEO: Debeljaci singlom najavili novi album

Debeli Precjednik / Fat Prezident, osječki hardcore punk bend, nakon 3 albuma, singlom "Moja su koljena umorna od moljenja" najavljuje i četvrti album pod nazivom "Bruto Slavo".

Debeli Precjednik / Fat Prezident, osječki hardcore punk bend, nakon 3 albuma, singlom “Moja su koljena umorna od moljenja” najavljuje i četvrti album pod nazivom “Bruto Slavo”.

Na novom albumu moći ćete poslušati 12 pjesama na engleskom jeziku, a u istom izdanju nalazit će se i EP pod nazivom VBK s tri pjesme na hrvatskom jeziku. VBK poznati je osječki kvart u kojem su članovi Debelog Precjednika odrasli te u kojem i dalje održavaju svoje probe. Album izlazi za izdavačku kuću Moonlee Records iz Slovenije u svibnju u LP, CD i internet izdanju, a Osječani će također uskoro moći uživati i u promociji novog albuma.

“Moja su koljena umorna od moljenja” potpisali su, izrežirali i isproducirali sami, uz pomoć Igora Miličića na kameri i Vjerana Marijaševića na montaži.

Spot za pjesmu “Moja su koljena umorna od moljenja” možete pogledati ovdje :

[important title=Debeli Precjednik]Od nastanka benda 1994. godine pa sve do danas Debeli Precjednik je svirao s najvećim imenima na svjetskoj punk sceni kao što su: SNFU, NOFX, Jello Biafra and GSOM, Lagwagon, Me first and the Gimme Gimmes, HC Andersen, Against Me!, A Wilhelm Scream, Ignite, H20, Toy Dolls, Down By Law, The Queers, Beatsteaks i mnogi drugi, a više od 500 odsviranih koncerata i 4 velike Europske turneje trebale bi biti najbolji pokazatelj koliko ovaj bend vrijedi i treba vidjeti uživo.

Bend je izdao tri albuma, “Rat(her) burnt his record”, “Fist from east” i “Through the eyes of the innocent” i veliki broj demo snimaka, a pojavili su se i na velikom broju kompilacija. Preko Italije, Francuske, Njemačke, Češke, Danske, Norveške i šire, svirali su u gotovo svim zemljama Europe i to na velikim festivalima kao što su “Deconstruction tour” i “Sziget”.[/important]

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari