Nedjeljni sajmovi u Avenue Mallu Osijek

Svake nedjelje od 09 – 15 sati očekuje vas preko 20 izlagači na proljetnom sajmu u Avenue Mallu Osijek.

Nedjelja je pravo vrijeme za odmor, druženje i uživanje jer tijekom radnoga tjedna nemate vremena za sebe i stvarima koje vas opuštaju. Započnite nedjeljno jutro uz kavicu na vanjskim  terasama u Avenue Mallu Osijek i uživanju uz prvi Avenue Mall proljetni nedjeljni sajam. 

Ovog vikenda družimo se zajedno sa više od 20 izlagača našeg nedjeljnog sajma na kojem svatko može pronaći nešto za sebe. Vratimo se dobrim starim specijalitetima na koje smo već zaboravili i prisjetimo se rukotvorina koju su izrađivale naše bake. Sajam vam donosi pravo guštanje u autohtonim eko-etno proizvodima, tradicijskim delicijama našeg podneblja, bogatoj gastronomskoj ponudi, unikatnim rukotvorinama i povratak kulturnoj baštini.

Dok ste u razgledavanju sajma vaši klinci mogu uživati u zabavnom mini lunaparku koji će cijelu subotu i nedjelju biti na sunčanoj terasi Avenue Malla Osijek. U subotu i nedjelju djeca će uživati vozeći se u veselim vlakićima i na ringišpilu. Donosimo vam i HAPPY HOUR kada su sve vožnje besplatne:

Subota 28.04. od 14 do 15h happy hour vožnja vlakićem i ringišpil
Nedjelja 29.04. od 15 do 16h happy hour vožnja vlakićem i ringišpil.

Uživajmo ovoga vikenda u Avenue Mallu Osijek.

[blockquote]POGLEDAJTE: Avenue Mall Osijek u rock & blues ugođaju uz besplatni koncert i veliku izložbu umjetničkih slika[/blockquote]

PR objava 

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari