U Osijeku osnovana udruga MagicOs

Za sve ljubitelje mađioničarske umjetnosti donosimo nešto sasvim novo u Osijeku. MagicOs je tek nedavno osnovana udruga mađioničara pa pogledajte o čemu se točno radi...

U Osijeku je osnovana udruga za promicanje,unapređenje i očuvanje mađioničarske umjetnosti simboličnog naziva MagicOs! Cilj udruge je okupiti zaljubljenike u ovu prekrasnu umjetnost, ali i potaknuti mlade na bavljenje istom!

Mađioničarstvo je jedan od najstarijih oblika zabave, prvi put dokumentirano 1700. godine p.n.e., a tko zna koliko ranije se još koristilo za neke “drugačije” potrebe! Kroz cijelu povijest ta umjetnost nemogućeg zapanjivala je publiku i budila maštu svih generacija.

Osivanjem ove udruge Osijek postaje tako jedan od rijetkih gradova u Hrvatskoj koji se može pohvaliti djelovanjem jedne takve udruge.

Predsjednik i osnivač ove udruge mladi je osječki mađioničar Saša Gerber koji se još kao mali zaljubio u magiju,ali svoje prve ozbiljne korake načinio je početkom srednje škole tako da ističe da za bavljenje ovom umjetnosti nikada nije kasno.

Ukoliko ste zaljubljenik u ovu vrstu umjetnosti, volite zabavljati druge, imali ste doticaja s mađioničarskim trikovima ili jednostavno želite učiti i družiti se s ljudima koja dijele ista mišljenja i interese kao vi, slobdno se obratite na mail sgerber.magic@gmail.com ili na ovaj link na kojem možete saznati više o Saši.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari