Modna revija za pse u Avenue Mallu!

U subotu, 3. studenog Avenue Mall Osijek i Šapica pozivaju vas na 2. autorsku modnu reviju za pse koja će se održati u prizemlju Centra s početkom od 17 sati.

U subotu, 3. studenog Avenue Mall Osijek i Šapica pozivaju vas na 2. autorsku modnu reviju za pse koja će se održati u prizemlju Centra s početkom od 17 sati. Uz simpatične modele i modne kreacije, očekuje vas još jedno zabavno poslijepodne uz Osječke zumbiće, Deu Predrijevac, plesni studio Shine i voditelja Željka Lončarića Žeca!


Šapica, uslužni centar za kućne ljubimce ovog vikenda u Avenue Mallu Osijek organizira pravi mali modni događaj. Lidija Rosić, kao vlasnica centra Šapica i dizajnerica odjeće za pse predstavit će najnovije modne trendove za kućne ljubimce s malim profesionalnim manekenima.
Modna revija će se održati u prizemlju Avenue Malla, a popratit će je i zabavni program. Osječki Zumbići, plesna skupina Shine i drugi, samo su dio ove jedinstvene atrakcije. Dođite u subotu, 3. studenog u 17h u Avenue Mall i pogledajte kako se to radi!
Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari