Gong majstori dolaze u Osijek

Osijek je 10. studenog domaćin jedinstvenog spiritualnog događaja: šesnaest gongova svirat će sedam i pol sati. Priredba je i humanitarna- pomoći će se udruzi "Pužnica"...

Osijek je 10. studenog domaćin jedinstvenog spiritualnog događaja.  Šesnaest gongova svirat će sedam i pol sati. Priredba je i humanitarna i pomoći će se udruzi “Pužnica”.Gong Puja, jedinstveno je sviranje na Gongovima koje traje 7 h i 30 minuta i izvodi se noću.

Gong Puja je svečani ritual, molitva. Gong Puja uvijek je posvećena potrebi mira u svijetu, nenasilju i zaštiti zlostavljane djece, a svaka osoba koja sudjeluje, može odrediti i posebnu namjenu za sebe ili svog bližnjeg kao na primjer: ozdravljenje, uspjeh u radu, učenju, poboljšanje odnosa.

Gong je jedan od najstarijih instrumenta. U spiritualnim tradicijama Istoka primjenjuje se već više od 5500 godina.Gong je sveti instrument jer njegov zvuk odgovara primordijalnom zvuku i iscjeljujućoj vibraciji OM i djeluje na svim razinama: fizičkoj, mentalnoj, emocionalnoj i duhovnoj.Na Gong Puji osjetit ćemo vibracije planetarnih Gongova: Sunca, Zemlje, Mjeseca, Jupitera, Venere, Sedne, Nibiru, Chirona i tradicionalnih Tam Tam i Fen Gongova.

Na Gong Puju dođite u ugodnoj odjeći i ponesite prostirku, deku, vreću za spavanje i vodu. Gong Puju izvodi grupa “NadaSve” – svirači Gongova i drevnih instrumenata i učenici Gong Mastera Don Conreauxa.”

Datum: 10./11. studeni 2012. / subota/nedjelja
Mjesto: Osijek, Hotel Osijek, Šamačka 4
Vrijeme: od 22.30h – 06.00h

Prijaviti se možete mailom ili u Yoga centru Lotos i osigurati svoje mjesto, jer je broj mjesta ograničen.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari