Sveti Nikola i Zumbići u Avenue Mallu

U četvrtak, 6. prosinca u 17:00 sati u Avenue Mall Osijek stiže Sveti Nikola! Pregršt poklona uz božićni koncert Osječkih Zumbića, osigurati će djeci najbolju zabavu u gradu!



Posjetite nas od 17:00 sati u četvrtak, kada će Sveti Nikola šetati Avenue Mallom u pratnji svog vjernog sljedbenika Krampusa. Rado će se fotografirati s dječicom i još rađe dijeliti poklone! U 17:30 Svetom Nikoli pridružuju se Osječki Zumbići s malim božićnim koncertom!

Osječki Zumbići djeluju već 22 godine i okupljaju oko stotinjak djece predškolske i školske dobi od 4 do 12 godina. Repertoar zbora je izrazito bogat s osobitim naglaskom na dječju umjetničku pjesmu hrvatskih i inozemnih skladatelja i prava su mala atrakcija!

Djecu ovog mjeseca ne prestajemo uveseljavati te stoga samo za njih 8. prosinca otvaramo i novu veliku IGRAONICU, pravi mali cirkuski raj za djecu! U Igraonici će se moći igrati, zabavljati, educirati i družiti s prijateljima, a s onim najmlađima mogu se družiti i roditelji. U sutobu od 11:00 sati očekuje vas Balonko i besplatni facepainting!

Draga djeco i roditelji, vidimo se u Avenue Mallu!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari