Tattoo majstor iz Anubisa osvojio 2 nagrade na 22. Internacionalnoj tattoo konvenciji

Tattoo majstor Zoran Pocrnić-Žvaki iz Anubisa, sudjelovao je kao jedini predstavnik tattoo scene iz Hrvatske na 22. Internacionalnoj tattoo konvenciji u Berlinu gdje je osvojio 2 najveće nagrade...

Tattoo majstor Zoran Pocrnić-Žvaki iz Anubisa, sudjelovao je kao jedini predstavnik tattoo scene iz Hrvatske na 22. Internacionalnoj tattoo konvenciji u Berlinu gdje je osvojio 2 najveće nagrade. Na konvenciji je sudjelovalo 200 tattoo majstora iz cijelog svijeta , a neki od njih su uvelike poznati kao što su: Mike DeVries USA, Anabi tatoo Poljska, Boris tattoo Mađarska , Buena Vista tattoo Njemačka, Andy Engel Njemačka, Caesar tattoo USA, Robert Hernandez Španjolska i mnogi drugi.



Konvencija je trajala 3 dana, a mogli su se vidjeti razni sadržaji poput: Geisha dance performance, Haka Toa Tahiti Dance , Freak Show i drugih zanimljivosti.

Također se sva 3 dana održavalo natjecanje tetovaža u raznim kategorijama , a svaki dan se proglašavala najbolja tetovaža dana ( best of day), te se na kraju proglašavala najbolja tetovaža cijele konvencije ( best of show).



Tattoo majstor Žvaki je osvojio 2 nagrade:

1. Mjesto za najbolju tetovažu dana ( best of day) i nagradu za najbolju tetovažu konvencije ( best of show) što je ujedno i najveće postignuće na jednom takvom natjecanju.

Iako je Žvaki već osvajao nagrade na tattoo konvencijama ( 2. mjesto u Berlinu za best of day 2011. godine, 2. mjesto u Sloveniji, Krško za best of day i 3. mjesto u Sloveniji, Ljubljana za best of colour) , ove nagrade imaju posebno značenje jer je konvencija u Berlinu jedna od najvećih konvencija u Europi, a isto tako okuplja samo odabrane majstore iz cijelog svijeta. Žvaki je ovom osvojenom nagradom dokazao da može ići rame uz rame sa svjetski poznatim tattoo majstorima.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari