Dom najljepšeg Božića u Avenue Mallu!

Avenue Mall Osijek ne miruje ni ovog adventskog vikenda te predstavlja niz događanja koja će zabavati djecu i odrasle!

Ovog vikenda od14. do 16. prosinca, Avenue Mall Osijek postaje dom najljepšeg Božića uz cijelodnevne besplatne aktivnosti i zabavna događanja. Uz novootvorene trgovine Color, supermarket Boso te Prima namještaj, Avenue Mall je ovog Božića postao najveći centar za dom i obitelj u regiji. Dok odrasli kupuju blagdanske poklone na Božićnom sajmu ili u nekoj od trgovina te besplatno umotavaju poklone u Pakiraonici Djeda Božićnjaka, najmlađi se mogu zabavljati u novoj Igraonici, besplatnim radionicama, modnoj reviji te iskoristiti priliku se fotografirati besplatno s Djedom Božićnjakom.

U petak, 14.12., u 18:00 sati u Avenue Mallu Osijek vas već tradicionalno očekuje Udruga Prva dječja kreativna kućica – DOKKICA, koja će naše mališane uveseljavati božićnom dekoracijom, božićnom pjesmom i plesom te najvećom 3D božićnom čestitkom! Tete iz Dokkice s nama su od 14.-17. Prosinca, od 18:00 – 20:00 sati.

U subotu, 15.12. u 17:00 sati pogledajte dječju predstavu BOŽIĆNA BAJKA, dok vas od 19:00 sati očekuje modna revija u organizaciji Midikenna – škole modelinga i Sayona Bangoure.

U subotu, 15.12., u 20:00 sati vas očekuje besplatni koncert Colonie organiziran u čast otvorenja novih trgovina, koji je zbog vremenskih neprilika odgođen 8.12.

U nedjelju, 16.12. najmlađe, uz tete iz Dokkice, očekuje i dječji glazbeno – scenski program, Božićne zvijezdice, u 18:30 sati.

Za djecu do 10 godina na prvom katu Centra, nasuprot Cineplexxa, otvorena je još veća, bolja i zabavnija IGRAONICA na 400 metara kvadratnih pretvorenih u najljepšu i najveću igraonicu u gradu koja će vaše mališane odvesti u sasvim novi svijet pun radosti, slobode i mašte. Igraonica je namijenjena djeci do 10 godina uz obavezno prisustvo roditelja djece mlađe od 3 godine. Igraonica je besplatna za svu djecu.
Avenue Mall Osijek svojim kupcima također omogućuje besplatno umotavanje poklona u Pakiraonici Djeda Božićnjaka koja se nalazi ispred centralnog božićnog drvca u prizemlju Centra.

Početkom ovog vikenda započinje i besplatno fotografiranje s Djedom Božićnjakom u njegovoj dnevnoj sobi u prizemlju Centra, a svaka fotografija bit će naš dar vama. Djed Božićnjak će biti s vama svakog dana od 17 – 21 h sve do 24. prosinca, a subotom i nedjeljom od 9 – 21 sat.

Posjetite i jedinstveni Avenue Mall Božićni sajam od 15.-24. prosinca te izaberite najbolje domaće proizvode za svoj blagdanski stol i unikatne poklone za svoje najmilije.

Vidimo se na bogatom adventskom vikendu Avenue Malla Osijek!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari