Otvorenje novog caffe bar-a Osijeku: Knjiga & Kava

Smak svijeta-početak nove kavanske ere za Osječane uz otvorenje caffe bar-a Knjiga & Kava! Dragi prijatelji, pozivamo vas na otvorenje novog caffe bar-a Knjiga & Kava, u petak 21. prosinca 2012. s početkom u 17 h.

Knjiga & Kava mjesto je namijenjeno svima onima željnim tople atmosfere dnevnog boravka u kojem pušenje nije dozvoljeno, dobre knjige, kave vrhunske kvalitete te odličnog kulturno umjetničkog programa. Filmske projekcije, književne i glazbene večeri te likovne izložbe, glavne su programske smjernice kojima će se Knjiga & Kava voditi u poslovanju, uz naglasak na profesionalnoj, ali domaćinskoj usluzi našeg osoblja. Kao pomoć pri otvorenju, angažirali su i mladog akademskog slikara Marka Šošića i Julius Meinl, kavu vrhunske kvalitete.

Marko Šošić, predstavit će slike ciklusa “Čuvarice” iz 2009. godine., a postav će se na zidovima caffe bar-a zadržati kroz prosinac i siječanj, dok će Julius svakom gosti koji donira knjigu darovati kavu ili čaj po izboru, a akcija će se nastaviti do kraja siječnja 2013.

Novootvoreni prostor nalazi se na adresi Adama Reisnera 81, Osijek

p.s. ponesite laptope, tablete i smartphone jer imaju i wi-fi!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari