Portanova slavi 2. rođendan

Kao što već znate ožujak je mjesec kada Portanova slavi svoj rođendan. Prije dvije godine otvorio se najveći i jedini regionalni trgovački centar istočne regije Hrvatske, te je Osijek postao shopping destinacija regije i susjednih zemalja.

Uz najbolji shopping u Portanovi se stalno nešto događalo od koncerata, predstava, modnih događanja do humanitarnih akcija i nagradnih igara. Tokom dvije godine poslovanja Portanova je postala simbol dobre atmosfere, zabave i naravno shoppinga.

Slavlje počinje već u četvrtka kada počinju i rođendanski popusti te produženo radno vrijeme centra do 22 sata. U petak navijamo i gledamo zajedno kvalifikacijsku utakmicu Hrvatska-Srbija.

U subotu od 10 sati vas očekuje besplatna škola kuglanja, zatim od 16 sati Portošev kutak pun zabavnih igara, te u 18 sati još jedna fantastična predstava dječjeg kazališta “Jaje”. U 16 sati također vas očekuje premijerna izvedba humoristične predstave “Muškarci su s Marsa, žene su s Venere”, a ako slučajno ne stignete u 16 sati reprizu predstave možete pogledati i u 20 sati.

Od četvrtka do nedjelje vas očekuje i akcija u Twister dječjoj igraonici gdje ćete za jedan uplaćeni sat igraonice dobiti jedan sat gratis.

Nedjelja počinje još jednom besplatnom školom kuglanja od 10 sati, a zabava se nastavlja u 12 sati predstavom “Veseli medvjedići”. Ako ste dan prije propustili nezaboravnu zabavu u Portoševom kutku, ništa za to, Portošev kutak otvoren je za sve klince i klinceze već od 16 sati.

Rođendan nije rođendan ako nema rođendanske torte, organizatori su se pobrinuli i za to, u 18 sati počastite se vrhunskom tortom iz lounge bara Waldinger i slavite s Portanovom!

Kao šlag na kraju u nedjelju vas od 19 i 30 očekuje besplatan koncert Novih Fosila. Novi Fosili su jedan od najpopularnijih bendova u cijeloj Hrvatskoj, možemo reći da nema osobe koja ne zna makar jednu njihovu pjesmu. Kako već godinama nisu bili u Osijeku ne propustite priliku poslušati ovaj legendaran bend uživo.

U tjednu kada Portanova slavi rođendan očekuje vas i humanitarni koncert u lounge baru Waldinger. Povodom obilježavanja Međunarodnog dana osoba s Down sindromom 21.3. UDRUGA ZA DOWN SINDROM Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka i Lions Club Waldinger vam predstavljaju Luku Nižetića. Humanitarni koncert namijenjen je opremanju i daljnjem radu udruge, a udrugu možete podržati kupnjom radova udruge i njezinih štičenika na samom koncertu ili uplatom donacije na broj računa: 2500009-1501139011

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari