Uršula Tolj ponovno u vjenčanici

Uršula Tolj zablistala je u vjenčanici za potrebe snimanja video spota tamburaškog sastava Prijatelji za pjesmu Još za tebe sve bih dao.

Uršula Tolj sve je češće u društvu tamburaša.

S Prijateljima me veže veliko prijateljstvo. Upoznali smo se na prošlogodišnjem Glazbenom festivalu Slavonije u Požegi, a pisanje pjesama za tamburaške sastave s njima me dodatno zbližilo. Kad su mi predložili da za potrebe njihova novog spota odjenem vjenčanicu, jedino što sam mogla reći, bilo je: “Da“”, kazala je kroz smijeh popularna voditeljica Hrvatske radiotelevizije ne otkrivajući planira li sličan čin uskoro i u stvarnom životu.

Bolju si mladenku nisam mogao poželjeti. Nije komplicirala oko vjenčanice, frizure, šminke… Žao mi je samo što nam redatelj Mario Šulina nije predvidio sretan kraj. A sada ozbiljno… Snimalo se u sjajnoj atmosferi. Ne sjećam se kada smo se posljednji put iza kamera toliko dobro zabavljali“, kazao je pjevač Prijatelja Jasenko Ivanetić.
Spot za pjesmu Još za tebe sve bih dao sniman je u Đakovu, a veličanstvenu scenografiju video je uratku dala đakovačka katedrala. Spot je premijerno prikazan te pjesma izvedena u Požegi gdje se ovoga vikenda održava Glazbeni festival Slavonije.

Tekst i glazbu pjesme potpisuje Krunoslav Dražić, a aranžman Slaven Batorek koji je svoj obol pjesmi dao i sviranjem klavira. Među posebnim gostima u studiju bio je i Borna Šercar na udaraljkama.
Pjesma spada među najavne singlove za album koji tamburaški sastav Prijatelji upravo priprema za novu izdavačku kuću – Hit Records. Uz pjesme vrsnih hrvatskih tekstopisaca tamburaške glazbe naći će se tu i tekstovi autora koji tom žanru glazbe daju novu svježinu. Među njima je i Uršula Tolj. Nakon što je njezin dar za pisanje javnost upoznala kroz nekoliko književnih uspješnica, sada njezine uratke sve češće može čuti na radiju.

Samo neki od sastava s kojima trenutačno autorski surađuje, su Patria, Tamburaši slavonske krvi, Kas i Vranac.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari