Humanitarni vikend za New York

17. travnja i 18. travnja održat će se vikend humanitarnih manifestacija za Dariu Karić, osječku studenticu koja je upisala prestižnu glumačku školu u New Yorku, ali joj za tri godine školovanja i života u New Yorku treba gotovo milijun kuna.

17. travnja i 18. travnja održat će se vikend humanitarnih manifestacija za Dariu Karić, osječku studenticu koja je upisala prestižnu glumačku školu u New Yorku, ali joj za tri godine školovanja i života u New Yorku treba gotovo milijun kuna.

Humanitarna događanja započinju 17.4. 2014. produkcijom nekoliko osječkih plesnih klubova. Nastupaju PS Illusion, PS Shine, PS CorpArt, PK Broadway, Funkee Sapiens i mnogobrojni gosti iznenađenja, među kojima nisu samo plesači. Produkcija će se održati u diskoteci Medium. Vrata se otvaraju u 20 h, a cijeli događaj počinje u 20: 30 h. Donacija na ulazu iznosi simboličnih 10 kuna.

18.4. publika će moći uživati u svirci M&M dua. Maja Batorek i Mia Dimšić sa svojim su uspješnim svirkama već pridobile osječku publiku različitih glazbenih ukusa. Svirka se održava u Matrixu i započinje u 22:00, a od ponoći počinje party sa akcijskim cijenama pića. Donacija na ulazu također iznosi 10 kuna.

[blockquote]Daria će ove godine završiti preddiplomski studij glume i lutkarstva na Umjetničkoj akademiji u Osijeku pa se na temelju ambicioznosti prijavila na audiciju za Actors Studio Drama School u New York City-u.

Actors Studio Drama School je osnovana od strane članova Actors Studia čiji su trenutni predsjednici Al Pacino, Ellen Burstyn i Harvey Keitel. Daria je prošla audiciju za prestižnu školu Actors Studio u New York City-u MFA program na Pace University-u, Dyson College of Arts and Sciences, ali ukupan traženi iznos koji mora imati na računu kako bi dobila američku vizu je 325 000kn. Ovaj program traje tri godine. Njezini roditelji će podržati ostvarenje njenog sna te će dići kredite, ali to neće biti dovoljno.[/blockquote]

Cijelu ovu priču podržala je udruga Kultura Osječkog Društva i portal Studenti osječkog Sveučilišta.

KOD djeluje kao samostalna, neprofitna, nevladina udruga osoba koje su dio života u gradu Osijeku i šire te potiče, između svih ostalih, ponajviše kulturnu i umjetničku afirmaciju.

SoS portal uređuju i vode studenti Odjela za Kulturologiju. Bavi se aktualnim temama za mlade te pokriva sve aspekte studentskog života u Osijeku.


Pozivamo sve koji vjeruju u ljepšu, bolju budućnost i snove da podrže ova događanja!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari