Podijeljene medalje na radionici Automodelarstva

Tijekom vikenda Centar tehničke kulture Osijek je održao novu radionicu u Avenue Mallu. Pod stručnim vodstvom Ivice Frajta, radionica Automodelarstva je privukla veliku pozornost malih i velikih.

Nakon kratkog uvoda i upoznavanja sa modelima na daljinsko upravljanje, krenulo se na konkretnije. Osim što su na postavljenoj stazi, pripremljenoj za natjecanje mogli provozati svoje modele, posjetioci su također iskušali modele kojima automodelari sudjeluju na regionalnim i državnim utrkama u automodelarstvu.

Natjecatelji su pokazali zavidne sposobnosti i spretnost u upravljanju izuzetno brzih modela. Zvonimir Haramustek, Jerko Perić, Petar Petrašević, Roko Tomić, Dominik Breskovac, Dominik Mikulandra, Mate Bago samo su neka od imena koja ćemo spomenuti, koji su se istaknuli svojim vještinama. Čestitke svima na sjajno provedenim poslijepodnevima i ostvarenim rezultatima.

A slijedeće subote, pripremite mirne prste i dobro oko jer vas očekuje izložba konstruktorskih modela i radionica Konstruktorstva.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari